J. Petrů 15. (p.)
J. Petrů 62. (p.)
P. Putz 70.
T. Matějka 75.
4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 16:00

10.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Došel Převýšovu dech? Zápy ho spláchly i díky dvěma penaltám


Branky


15. J. Petrů (p.) , 62. J. Petrů (p.) , 70. P. Putz , 75. T. Matějka
0

Převýšovští sice stále drží třetí pozici a nemusí tak bít na poplach, ale přece jen, třetí prohra v řadě není nic ke chlubení. Zápy poslaly do vedení dva pokutové kopy, oba proměnil osvědčený exekutor... To Převýšov svou penaltu nedal!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve 14. minutě šel ve vápně k zemi Matějka a Zápy měly možnost zahrávat první desítku. To je parketa pro stopera Jiřího Petrů, který ani tentokrát nezaváhal a překonal Vízka střelou na gólmanovu pravou stranu, Vízek si vybral druhý kout branky. Vízek pak podržel hosty proti dělovce Pavlíka. Pak ale měli tu největší možnou příležitost ke srovnání Převýšovští. Faulován byl Novák, sudí Drábek ukázal nekompromisně na penaltový puntík a míč si vzal Tomáš Labík. Jenomže penaltu kopl jen do břevna.

Bojovný zápas doputoval k rozhodujícímu okamžiku v 61. minutě. Přišla totiž další, již třetí penalta zápasu. Tentokrát se přestupkem proti pravidlům provinili hosté, Petrů na nic nečekal a znovu přesvědčivě skóroval, tentokrát pálil doprava, zatímco Vízek šel opět ke druhé tyči. Na 3:0 zvyšoval Putz, který vrátil do sítě míč poté, co Vízek jen před sebe vyškrábl centr ze strany hřiště. A za pět minut už to bylo dokonce o čtyři branky - míč po centru před bránu šťastně doputoval až ke kopačkám nabíhajícího Matějky a ten propálil z úrovně malého vápna nikým neatakován brankáře mezi nohy. Straka udržel čisté konto.



Sestavy


SK Zápy
R. Straka [-] - T. Matějka [-] (89. D. Pergl [-] ) , P. Putz [-] (74. M. Novák [-] ) , V. Svoboda [-] (87. O. Lukashov [-] ) , P. Pavlík [-] (85. M. Kovařík [-] ) , M. Jelínek [-] , J. Jelínek [-] , F. Hakl [-] (78. J. Kalaš [-] ) , J. Petrů [-] , M. Pávek [-] , V. Hron [-]

SK Převýšov
P. Vízek [-] - T. Sedláček [-] , J. Černý [-] , J. Špidlen [-] , P. Veselka [-] - J. Věchet [-] , L. Kraják [-] , K. Krejčík [-] , M. Zezula [-] , T. Labík [-] - P. Novák [-] (70. P. Runkas [-] )

ŽK: 38. V. Svoboda , 83. T. Matějka - 32. L. Kraják , 57. P. Veselka .
Počet diváků: 158. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - STARÝ Dominik, BRYCHTA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.