3:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 10:15

1.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písek ztratil výborně rozehraný zápas, Vltavín předvedl velký obrat


Branky


0

Trenérského kormidla se ve Vltavínu se chopil Martin Frýdek a po prvním kole mohl být nakonec spokojený. Jeho svěřenci sice ztráceli už dvě branky, ale nakonec ve druhém poločase dvěma góly otočili stav.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní oťukávání mohli ve vedoucí branku přetavit domácí. V 6. minutě zývala na jednoho z vltavínských hráčů prázdná brána, ale ten svůj pokus namířil pouze do dobře postaveného Jakuba Rondzika. Postupem času přebíral Vltavín otěže zápasu a tlačil se dopředu, góly ale střílel Písek - konkrétně Martin Voráček.

První zásah si připsal v 21. minutě, kdy do sítě hlavou usměrnil z pravé strany letící centr - 0:1. Tím druhým, který přišel ve 43. minutě hry, ukončil Martin Voráček dvacetiminutový úsek snažení domácích o vyrovnání, když využil jeden z ojedinělých výpadů hostujícího útoku - 0:2.

Nadějné vedení však do přestávky nevydrželo. Ve 45. minutě byl proti Písku nařízen pokutový kop, který proměnil Ondřej Šípek, a domácím tak před druhou polovinou hry vliv do žil novou krev - 1:2.

Vltavín se snažil vyrovnat ihned po změně stran a prvních deset minut druhého poločasu hostující obraně zatápěl. Jakub Rondzik, který svůj tým několikrát podržel, se v písecké brance musel mít na pozoru. Období mezi 55. a 65. minutou nepřineslo šance a hra plynula především ve středu hřiště. Další výborný zákrok píseckého brankáře však předznamenal klíčový nápor domácích.

Ti se vyrovnání dočkali v 69. minutě - rychlý protiútok zakončil Jan Hodas - 2:2. Zvýšená domácí aktivita byla odměněna ještě jednou. Rozhodující branku, která pohřbila Jihočeské naděje na body zaznamenal v 82. minutě Jan Růžička - 3:2.

Autor: Petr Brůha (pro fcpisek.cz)



Ohlasy k zápasu



FC Písek
Ondřej Prášil (trenér): "V první půli jsme potrestali dvě chyby soupeře v obraně, ale nevyvarovali jsme se snížení po zbytečné penaltě těsně před poločasem. Pokud bychom šli do šaten za stavu 2:0, bylo by to lepší pro naší psychiku - soupeř by po změně stran musel vstřelit tři branky. Ve druhém poločase jsme byli pod tlakem, který vyústil ve vyrovnání a následně také v otočení výsledku. Domácí šli za vítězstvím více než my."



Sestavy


FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - J. Hodas [-] (87. P. Pejša [-] ) , D. Podzimek [-] (77. M. Schindler [-] ) , V. Valíček [-] (17. H. Prokeš [-] ) , O. Šípek [-] , M. Uvíra [-] , R. Macháč [-] (90. M. Macháček [-] ) , J. Růžička [-] , B. Abena [-] (46. O. Janda [-] ) , M. Komárek [-] , D. Pozníček [-]

FC Písek
J. Rondzik [-] - L. Šlehofer [-] (88. O. Sajtl [-] ) - M. Held [-] , F. Řezáč [-] (70. J. Held [-] ) , Š. Hlinka [-] , V. Zeman [-] , V. Milec [-] (82. M. Grobár [-] ) , M. Voráček [-] , P. Řehák [-] , N. Salašovič [-] , L. Holub [-]

ŽK: 90. D. Pozníček - 37. V. Milec , 53. Š. Hlinka , 68. M. Held , 89. O. Sajtl .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: LERCH Ondřej - DUCHOŇ Ivo, ŽÁKOVÁ Dagmar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.