V posledních deseti minutách u nás stáli všichni svatí, hodnotili hosté


Branky


0

Hředle a remízový výsledek po 90 minutách? To se poslední dobou celkem rýmuje...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V dalším kole I. B třídy odjely Hředle na horkou půdu souseda v tabulce – SK Zlonice. Fotbal mnoho krásy nepobral. Domácí sice působili aktivnějším dojmem, když se ale dostali k zakončení neměli dlouho svá mířidla seřízená. Branky se diváci dočkali v 17 minutě. Rohový kop domácích odhlavičkoval Amauwah pouze k domácímu Bakosovi, který dostal luxusní prostor si míč připravit a nedal Malinovskému žádnou šanci - 1 : 0. Hosté se do jediné, za to gólové situace dostali v prvním poločase jednou. TO ve 24 minutě vyrobil hrubici domácí stoper Švarc a Vávra tak v situaci sám na brankáře Kopeckého nezaváhal - 1 : 1.

 

I po této brance poračoval nezáživný fotbal, kde se o vzruch postarali faulující Vávra a mstitel Špeta, který uštědřil Vávrovi v přerušené hře hlavičku. Nastala mela, do které se zapojilo několik hráčů. Rozhodčí Meščan rozhodl šalamounsky. Poi žluté kartě na každé straně.Druhý vzruch a strkanice přinesl ve 39 minutě zákrok Somola, za který byl poprávu oceněn žlutou kartou. Mstitel Němec vyvázl bez trestu.Uběhly dvě minuty a přišel i fotbalový moment. Trestný kop domácích si našel opět Bakos a i nyní byl neomylný - 2 : 1.

Druhá část přinesla hodně podobný obraz hry. Nezáživný fotbal, kdy domácí se zatáhli a čekali na brejky a hostující Traverza nebyla schopna nic kloudného vymyslet. Tečovaný trestný kop Vodrážky zkrotil domácí brankář Kopecký. Na druhé straně se předvedl v dobrém světle Malinovský. Hlavička osamoceného Bakose šla jen do středu branky, ale při dalším závaru předvedl hostující brankář dva perfektní zákroky.

 

V 82 minutě mohlo být rozhodnuto. To domácí Bakos upaloval sám na Malinovského. K zakončení si vybral tu nejhorší variantu - lob. Ten přeletěl Malinovského i branku. A tak platilo nedáš dostaneš. Dlouhý aut Vodrážky se dostal k Vodrážkovy zpět na hranici vápna a ten bombou, kterou otřel o břevno vyrovnal a poslal tak Traverzu již do sedmého penaltového rozstřelu v sezóně. Hostující Sláma byl úspěšný, stejně jako domácí M. Gil. Hostující Hladký přestřeli a domácí díky Němcovy šli do trháku. Když Cibulku vychytal Kopecký bylo s Traverzou ouvej. Domácího Bakose však Malinovský vychytal, ale hostující Bechner také přestřelil a tak domácí Demeter přihrál dva body domácím Zlonicím.

 

AUTOR: JAN SKLENÁŘ

 

 

O vítězi tak musely rozhodnout penalty. Pro Hředle již posedmé z devíti zápasů. V jejich dresu ale uspěl pouze Sláma, a protože Hladký, Cibulka a Bechner neproměnili, odvezli si hosté pouze bod – 3:1. 



Ohlasy k zápasu


SK Zlonice
Tomáš Smetana (asistent trenéra): Při současném postavení týmu v tabulce a také s výhledem na to, jací soupeři nás v nadcházejících zápasech čekají, se zisk 2 bodů rovná spíše ztrátě. Soupeře, jenž nás čekal, předcházely zvěsti tvrdě hrajícího mužstva a to se v tomto utkání plně potvrdilo. Zranění si odnesli 3 naši hráči a paradoxně jsme obdrželi i více ŽK - 5 : 3. Zde je však na vině především nedisciplinovanost našich hráčů. Věřili jsme v plný bodový zisk, který by zřejmě přišel, nebýt opět tragických chyb. První vyrovnávací branku darujeme soupeři jak na zlatém podnose a v případě druhé nepohlídáme rozehrávku u rohového kopu a to vše několik minut před koncem řádné hrací doby. Na druhé straně nedokážeme využít 100% šance k pojištění výsledku. Bohužel ani dnešní výkon nenaznačil žádný výraznější pokrok ve hře. Hráče v současné době svazuje obrovská nervozita, která se negativně odráží v jejich výkonu. Dva body jsou chabou náplastí v zápase, v němž povinnost velela získat 3 body.

FK Hředle
Jan Sklenář: Nejhorší náš podzimní výkon, kdy obě mužstva nepředváděla nic zajímavého. Domácí však měli Bakose, kterému jsme dvakrát nechali nedůsledným bráněním luxusní prostor v pokutovém území. V posledních deseti minutách u nás stáli všichni svatí. Přežili jsme velký závar a 1000% šanci Bakose, abychom potřetí za sebou v závěru vyrovnali. V penaltách nám to momentálně nejde a tak vezeme bod. Zbytečně si tak komplikujeme v závěru podzimu situaci. Už je nutné zabodovat naplno. Snad se nám to povede za týden s Unhoští



Počet diváků: 130. Rozhodčí: Meščan Marek - NEJEDLO Tomáš, SALAČ Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.