Hředelská Traverza poprvé poražena na pokutové kopy


Branky


3. J. Vávra , 27. D. Šmíd - 54. P. Kabele , 65. P. Tvrz
0

V dalším kole nejnižší krajské soutěže I. B třídy bylo na programu okresní derby, když do Hředel dorazila rezerva rakovnického SK. Domácí hráči toužili po premiérovém vítězství za tři body, zatímco hosté chtěli svého soupeře udržet v tabulce pod sebe, což by jim zajistili zisk minimálně jednoho bodu. Traverza měla zápas rozehraný skvěle a po poločase to vypadalo na její premiérové vítězství. Postupem času domácí tým odešel fyzicky a hosté z dvou nádherných akcí vyrovnali. Spokojenější tedy rozhodně jsou hráči rakovnické rezervy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráči na hostující rezervu vlétli ve vysokém tempu. Hned ve druhé minutě sklepl Vodrážkův volný kop Bechner na vápno Vávrovi, který si míč ještě lépe připravil na střelu a nechytatelnou střelou poslal domácí do vedení – 1:0. V Traverza aréně vypukla euforie a domácí publikum hnalo své favority dopředu. Ve 27‘ Bechner prodloužil míč hlavou za rakovnickou obranu, kam naběhl Šmíd a svůj únik zakončil parádním střelou k Peškovy tyči – 2:0. Hostující hráči se v prvním poločase nedostali k žádné šanci. To domácí hráči měli zásluhou Vitnera a Šmída dvě dobré příležitosti.

 

Do druhého poločasu domácí vlétli ve stejném tempu jako do prvního poločasu. Vitner svoji individuální akci zamířil do jen do tyče. Hosté do druhého poločasu poslali na hrot brankáře Kabeleho, který v 54‘ zakončil nádhernou kombinační akci střelou do odkryté branky – 2:1. O deset minut později hosté sehráli totožnou akci, akorát z druhé strany. Kabele našel před prázdnou brankou P. Tvrze – 2:2. V 70‘ se ve velmi dobré příležitosti ocitl Sláma, ale nikým nehlídaný domácí kapitán zamířil jen do náruče Peška.

 

Traverza znovu nevyhrála v základní hrací době. O vítězi rozhodly pokutové kopy. V domácím dresu uspěli: Cibulka, Hamouz a Bechner, zatímco Vodrážka přestřelil a Amauwah trefil břevno. Za hostující tým uspěli všichni: Kabele, Hertl, Mates a M. Tvrz. Bonusový bod si připsala rakovnická „Benfica“.

 

(AUTOR: Marek Tvrz)

 



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář: "Naprosto zbytečná ztráta bodů. Do 60. minuty jsme hráli velmi dobře a jediné co chybělo, bylo více vstřelených branek. Kdybychom po hodině vedlli o pět branek, nemohl by se nikdo divit. Trefili jsme dvakrát tyč a měli spoustu dalších velmi dobrých příležitostí zvýšit náskok. Po prvním inkasovaném gólu jsme pomalu, ale jistě vyklízeli své pozice a dovolili soupeři vyrovnat ze dvou krásných akcí. Ty byly po hříchu snad jejich jediné šance v zápase a to i přestože po zbytek zápasu byli tím, kdo držel otěže zápasu. Penalty jsou loterie a jak při nich štěstěna stála doposud naší straně, nyní se již odvrátila"

SK Rakovník B
Marek Tvrz: Do utkání jsme vstoupili vlažně a domácí nás potrestali. Kdyby byli efektivnější v koncovce, tak jsme asi odjeli bez bodů. Za posledních 35 minut jsme ovšem soupeře předčili fyzicky a přehrávali jej. Ze dvou nádherně provedených akcí jsme dali dvě branky do prázdné. Jinak utkání nabídlo velký boj, kdy se podle mě diváci nemohli nudit. Bonusový bod je pro nás sladkou třešničku.



Počet diváků: 180. Rozhodčí: Máj Pavel - DVOŘÁK Martin, STUMPF Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.