Křenek prolomil hředelskou obranu a udržel Libušín v čele


Branky


0

V dalším kole I. B třídy odjeli fotbalisté Hředel na hřiště jednoho z favoritů na postup do Libušína. Utkání nakonec rozhodla jediná branka z 82. minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvních minut prvního poločasu se hrál průměrný fotbal s minimem vzruchu na obou stranách. Domácí byli sice aktivnější, ale jejich střely mířily mimo branku. Hosté se ke střelbě dostávali jen sporadicky a vedli si velmi podobně jako domácí hráči.

 

Do druhé části nasadili domácí útočníka Křenka, který rozhýbal hru domácích. S příchodem tohoto hráče přišly i šance domácího týmu. Jenže muška domácích hráčů byla stále vychýlena, a tak přes již viditelný tlak domácího týmu nemusel hostující brankář Malinovský mnohokrát zasahovat. Po hodině však stálo při Malinovském štěstí po střele z trestného kopu, která jen o centimetry minula cíl.

 

Klíčový okamžik přišel v 75., kdy hostující  J. Sláma vysunul Vávru, jenž utekl. Mezi nohama prostřelil brankáře, ale radost z gólu zhatil zvednutý praporek asistenta rozhodčího. A tak rozhodla 82., kdy už hostům docházely síly. Křenek si parádně zpracoval přihrávku do strany vápna. Udělal tři kroky a křížnou střelou rozhodl o vítězství domácích – 1:0. 

 

Autor: Jan Sklenář



Ohlasy k zápasu



FK Hředle
Jan Sklenář: Do Libušína jsme jeli s respektem a s vědomím, že nemáme co ztratit. Nakonec jsme ztratili. Jinak se to nedá nazvat, když inkasujete 8 minut před koncem. Klíčovými momenty zápasu byl příchod Křenka do druhého poločasu, který nám působil veliké problémy, odstoupení Tomáše Volrába, neuznaná naše branka a přesné zakončení Křenka. Bohužel. Teď se musíme soustředit na velmi důležitý zápas doma proti rezervě Rakovníka.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kotlár Pavel - DUCKÝ František, BLAŽEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.