C. Nwogu 30.
2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 17:00

6.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fojtík ukončil rozstřel jako Panenka. Rakovník vyhrál už počtvrté na pokutové kopy


Branky


0

Domácí lodivod Libor Šíma měl k dispozici konečně plný kádr. Jediné co mu mohlo kazit náladu, byl víkendový déšť, který nedovolil sehrát utkání na hlavním hřišti. Rakovničtí hráči tedy hráli na rezervním hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po gólu na každé straně

Domácí tým na hosty ze Slaného doslova vlétl a v prvním poločase domácí předváděli fotbal, který se musel příchozím divákům líbit. V 7‘ se řítil na Sedláka rychlonohý Nwogu, ale tentokrát si rakovnický střelec na brankáři vylámal zuby. Aktivní domácí byli za neproměnění své velké šance potrestáni Galbavým, který parádní střelou otevřel skóre zápasu – 0:1. Postupem hry své velké šance neproměnili Pucholt či dvakrát Severin.

 

Ve 29‘ se již domácí radovali zásluhou parádní akce Pucholta a Nwogua. První jmenovaný našel na vápně Nwogua, který střelou z otočky vymetl šibenici Sedlákovy branky – 1:1. Skóre mohl otočit po Sklenkově rohu ve 33‘ Červený, ale jeho dobré zakončení bylo zblokováno. Bohužel domácí své velké šance neproměnili, a proto se šlo do kabin o přestávku za vyrovnaného stavu.

Hra opadla

Druhý poločas již nenabídl tak atraktivní podívanou jako první dějství. Znovu se v šanci ocitl domácí Červený, ale jeho střela po rohu byla znovu zblokována. O dvě minuty později Nwogu sklepl míč P. Tvrzovi, ale ten přestřelil Sedlákovu branku. V 58‘ Sklenkův trestný kop vyrazil Sedlák na roh. A v 83‘ mohli o svém vítězství rozhodnout také hosté, ale jistý Kabele dobře zneškodnil nepříjemnou střelu hostů. Další akce na obou stranách nebyly dotaženy do zdárného konce, a tak o vítězi rozhodovaly pokutové kopy.

V penaltách se daří

V domácí brance hned první penaltu chytil Kabele Hořejšímu, zatímco Červený proměnil. V druhé sérii ovšem domácí Pucholt trefil břevno a bylo srovnáno. Sklenka, Nwogu i Fojtík svůj pokus proměnily. V hostujícím dresu podobně jako Pucholt trefil Galbavý břevno, a tak si v této sezoně již počtvrté připsali hráči SKR bonusový bod za výhru na pokutové kopy.

 

Autor: Marek Tvrz

Foto: Redakce Rakovník a Jiří Duchoň



Sestavy


SK Rakovník
P. Kabele [-] - M. Fojtík [-] , C. Nwogu [-] , P. Tvrz [-] , M. Beneš [-] , R. Hamouz [-] (54. D. Vild [-] ) , T. Pucholt [-] , J. Sklenka [-] , J. Mareš [-] (60. M. Jirásek [-] ) , J. Červený [-] , J. Severin [-]

SK Slaný
M. Sedlák [-] - M. Pospíšil [-] , O. Zelenka [-] , F. Hansl [-] , J. Hořejší [-] , U. Ahmed [-] , J. Galbavý [-] , J. Maroušek [-] (86. L. Stožický [-] ) , J. Kubaška [-] (90. T. Zíma [-] ) , D. Sirůček [-] , P. Čablík [-]

ŽK: 37. P. Tvrz , 87. J. Severin - 34. O. Zelenka , 76. P. Čablík , 84. J. Galbavý .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Suchý Aleš - MANSOUR Jakub, NĚMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.