Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

2.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Konderly sestřelil Rychvald


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V dnešním utkání jsme začali svižně už v 3. minutě Pahorecký vypálil na bránu domácích,  brankář vyrazil. Ve 4. minutě Jiří Novák poslal krásný pas na Konderlu, ten z první prodloužil na Tomáše Nováka, který střelou jen těsně minul bránu domácích. V 6. minutě tentokrát Veselý vyslal pas za domácí obranu, kde si zbíha Tomášl Novák, ale obrana stačila srazit míč na rohový kop.Z  rohového kopu Madari poslal krásný a hlavně přesný centr na Konderlu, jeho střela skončila na tyči. Ihned se dostal k míči Jiří Novák, potáhl si míč a přihrál do lajny na Madariho a naběhl si do pokutového území, kde mu posadil Madari opět krásný centr na hlavu, ale Novák se opět trefil jen do tyče. V 8. minutě už přihrávka středem od Hekeleho našla Konderlu a ten střelou do protipohxbu brankáře otevřel skore utkání - 0:1. V 10. minutě centroval do pokutového území Jiří Novák na Konderlu, ten však prsama trefil přesně domácího brankáře. V 11. minutě si Vrba potáhl míč do středu vystřelil, ale bohužel mimo bránu. V 18. minutě Cichovský centroval na Konderlu, ten prodloužil hlavou za sebe, kde stál Madari, ale střela skončila v autu. V 22 minutě Jiří Novák centroval, ale míč se zvláštně stočil a směřoval do brány domácích, ale brankář domácích stačil ještě zareagovat a míč vyrazit mimo tři tyče. V 26. minutě centroval do pokutového území a centr k údivu všech skončil na tyči domácí brány. Následná přihrávka však skončila v autu. V 32. minutě pelašil po lajně Pecka, kdy dostal míč a zprvní ho poslal před bránu domácích, ale brankář dobře přečetl záměr a míč chytil. V 34. minutě Konderla přihrál na Tomáše Nováka, ten vypálil po bráně a brankář domácích jen konečky prstů vyrazil na rohový kop. V 36. minutě si Tomáš Novák zopakoval střelu na bránu, ale opět brankář vyrazil na rohový kop. Následný centr Madariho přesně sedl na hlavu Konderly, a ten nedal brankáři žádnou šanci a zavěsil - 0:2. Ve 38. minutě poprvé v zápase poslali domácí střelu na naši bránu ale nad. Ve 40 minutě opět střela domácích, ale opět nad naší bránu. Ve 43. minutě Madari přihrál na Cichovského, ten procpal míč pod brankářem, ale míč skončil vedle brány a tak jsme kopali rohový kop. Madari centroval, míč se dostal až k Tomáši Novákovi, který  byl mimo pokutové území faulován a pískal se přímý kop. Následný centr Madariho nikoho neoslovil.

 

 

Ve druhém poločase se domácí pokusili ještě něco udělat s výsledkem a přitlačili, ale v 57. minutě zkompletoval hattrick Konderla - 0:3. Domácí ale nepovolili a v 60. minutě po zahrané ruce našeho obránce kopali domácí pokutový kop, který se štěstím proměnil Rymorz. Od této chvíle hra probíhala mezi šestnáctkami. Pak ještě v 85. minutě upravil výsledek Krejčí a uzavřel tím účet dnešního zápasu - 1:4.

 

zdroj:  www.lokomotiva-louky.wbs.cz/ 

 



Sestavy


TJ Baník Rychvald
R. Uryga [-] - L. Čajka [-] (55. M. Hamala [-] ) , L. Chylek [-] , B. Rudol [-] , M. Onderka [-] , P. Lotter [-] , K. Lubojacki [-] , L. Rymorz [-] , M. Plecháček [-] (73. L. Homolík [-] ) , J. Chmura [-] , K. Fritzl [-]

TJ Lokomotiva Louky
R. Taussig [-] - J. Novák [-] , M. Pecka [-] , P. Hekele [-] - J. Cichovský [-] (63. M. Mikuš [-] ) , T. Pahorecký [-] (76. P. Krejčí [-] ) , R. Vrba [-] - M. Konderla [-] (71. P. Lukosz [-] ) , I. Madari [-] (46. J. Čonka [-] ) , J. Veselý [-] , T. Novák [-]

ŽK: 29. T. Novák . ČK: 89. L. Homolík .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Lipták Roman - HOLUB Tomáš, VEJTRUBA Bedřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.