0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 16:30

19.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trápení Gascontrolu pokračuje, Bludovice vyhrály i v deseti


Branky


6

Bludovice hrají poslední dobou ve formě, Gascontrolu se nedaří, sobotní utkání to potvrdilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta

Utkání na ne úplně ideálním hřišti začalo vlažně, žádný tým si nevypracoval pořádnou šanci. První, a v podstatě jediná akce prvního poločasu, která vzbudila rozruch, byla k vidění ve 30. minutě, kdy hostující Schindler z pozice posledního hráče nedovoleným způsobem zastavil útočníka Gascontrolu běžícího samotného na bránu, za což obdržel červenou kartu. Hosté sice namítali, že chvíli před byl faulován Mikulec, nicméně marně. Početní převaha domácích se začala projevovat, na gól to ovšem nestačilo. 

Nečekaný průběh

Trenér hostů musel na nepříznivou situaci reagovat, provedl proto o poločase pár změn v sestavě. Bludovice se ve druhé půli soustředily především na bránění, do útoku se pouštěly pouze sporadicky. V 57. minutě zahrávaly po jednom z brejků rohový kop, centrovaný míč se odrazil k nikým nebráněnému Mikulcovi, a ten nečekaně poslal Bludovice do vedení - 0:1!  Domácí měli na zvrácení zápasu už jen půl hodiny, tlak se tak postupně stupňoval, s ním přicházely i šance. Nejprve dva skluzující hráči nestihli doklepnout míč do odkryté brány, následně jeden ze záložníků napřáhl z 20 metrů a za brankářem Ryszkou se rozezněla tyč. Poslední velkou příležitost zahodil Gascontrol v závěru, kdy po centru z pravé strany netrefili prázdnou branku. Hosté se tak bojovném výkonu radují z tříbodového zisku. 



Ohlasy k zápasu


TJ Gascontrol Havířov
Trenér Jiří Lákončí: "Leží na nás deka. Neproměňujeme tutovky, a jako každý týden, dostaneme gól z rohu. Kluci dřou, jsou z toho nešťastní, zoufalí. Je mi jich až líto."

FC Horní Bludovice
Trenér Libor Dolanský: "Fotbal byla taková lidově řečeno holomajzna. Děkuji mým chlapcům za bojovný, zodpovědný a soustředěný výkon."



Sestavy


TJ Gascontrol Havířov
D. Ryšánek [-] - Z. Weiss [-] (59. J. Vala [-] ) , V. Bilan [-] (73. L. Vájinagy [-] ) , J. Kuric [-] , D. Sliwka [-] , T. Wojtyna [-] , J. Miksa [-] , M. Enenkel [-] , J. Frait [-] (46. O. Pytlík [-] ) , M. Korzeniowski [-] , O. Kulich [-] (78. P. Kubovič [-] )

FC Horní Bludovice
M. Ryszka [-] - M. Schindler [-] , P. Przywara [-] , F. Slivka [-] , M. Zika [-] , T. Tyrlik [-] - Š. Cásek [-] (46. M. Zapp [-] ) , R. Zika [-] , M. Mikulec [-] , J. Dolák [-] - Š. Mrozek [-] (87. M. Michalík [-] )

ČK: 31. M. Schindler .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: VALIŠ Pavel - KUHN Ondřej, STEJSKAL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů