Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Starý Jičín rozhodl v první dějství


Branky


0

Starý Jičín vedl po poločase o dvě branky. Spálov už jen dokázal snížit deset minut před koncem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Zápas dvou rozdílných poločasů, tak by se dal nazvat další zápas proti družstvu Starého Jičína. V prvním poločasu dominovali na hřiště velmi hbití hráči Starého Jičína a ve špatném smyslu taky spálovská defenziva, která byla děravá jako ementál. Už v 7 minutě hosté otevírají skóre zápasu, kdy po rozebrání domácí obrany skóruje hostující Roman Škrla  - 0:1. Z vedení se sice hosté neradují dlouho, protože po rychlém útoku a přesném prostrčení od Tadeáše Chuděje jde na gólmana Strnadela sám Luděk Šíma a přesnou střelou k pravé tyči srovnává skóre  - 1:1 – bohužel tato akce byla od domácího družstva v první půli ojedinělá.  Ve 28 minutě mají hosté vedení zpět na své straně – když rychlý hráč Jičína odebírá míč Sucháčkovi a po dvou přesných přihrávkách je míč na hranici šestnáctky u osamoceného  Hatlapatky, který nedává Ambrožovi šanci zakročit – 1:2. Ve velké šanci se ocitá po rohu kapitán Sucháček, ale bravurní zákrok předvádí Strnadel. Aby toho nebylo málo, tak ve 44 minutě je náskok hostí už dvoubrankový, spálovští hráči si po zahrané standartce a odhlavičkování dávali tak dlouho přednost v odehrání míče, až ho do sítě napálil útočník hostí Jakub Hanzelka – 1:3. Za tohoto stavu se šlo do kabin, kde hráčům důrazně domlouval trenér Kiša.

 

Hrálo se dost tvrdě a už v prvním poločasu udělil rozhodčí 4 žluté karty (2 na obou stranách). Do druhého poločasu šli hosté s taktikou udržení výsledku a hry ze zajištěné obrany. V 55 minutě měl sice po pěkné kolmé přihrávce Petra Chuděje šanci Patrik Pop, ale skvělým vyběhnutím zachránil gólman Strnadel. Dobývání hostující branky šlo velmi ztuha, protože hosté se soustředili na pečlivou defenzivu a zvládali to velmi dobře, jejich snaha hrát dopředu úplně zmizela. Snížení přišlo v 80 minutě, kdy se k odraženému míči po standartce dostal Václav Maršálek a propálil vše, co stálo v cestě – 2:3. Pak již byla hra hodně rozkouskovaná, protože se ošetřovalo, udělovali žluté a červené karty a zakopávali míče. V 84 minutě dostali hosté hned dvě červené karty, první dostal Hanzelka, po druhé žluté kartě za faul a druhou za komentování výroku rozhodčího už v té době vystřídaný hráč – Michael Kotešovec. Celkem se výčet karet zastavil na 11 žlutých (4xdomácí a 7xhosté) a 2 červených. Následovalo dlouhé 10 minutové nastavení, ale ani v něm branka nepadla a hosté si odvezli domů všechny body za vítězství.

 

Text zdroj: http://www.tjspalov.cz/clanky

 



Sestavy


TJ Spálov
T. Ambrož [-] - A. Sucháček [-] , J. Kostka [-] , V. Maršálek [-] , M. Anděl [-] - R. Kiša [-] , P. Chuděj [-] (76. F. Boudný [-] ) , V. Král [-] (46. P. Pop [-] ) , L. Šima [-] - K. Pop [-] , T. Chuděj [-]

FK Starý Jičín
M. Strnadel [-] - J. Hanzelka [-] , R. Škrla [-] , M. Kotešovec [-] (62. P. Petřek [-] ) , F. Bartoň [-] (72. R. Holeňa [-] ) , D. Petr [-] , J. Jurajda [-] , D. Hatlapatka [-] (89. A. Kotešovec [-] ) , D. Janovský [-] , L. Bajer [-] , M. Šrom [-]

ŽK: 15. A. Sucháček , 19. J. Kostka , 87. M. Anděl , 95. K. Pop - 18. F. Bartoň , 37. D. Petr , 62. J. Hanzelka , 93. R. Škrla , 97. L. Bajer , 98. A. Kotešovec . ČK: 84. J. Hanzelka , 84. M. Kotešovec .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Adamec Jiří - ŠVEC Marek, ZÁVODNÝ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.