Nýdek dohnal ve druhé části dvougólovou ztrátu


Branky


0

Nýdek v prvním dějství doma prohrával. Ve druhé půli dvěma góly skóre srovnal a oba soupeři si připsaly po bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do prvního dějství vstoupili domácí velmi špatně. Hosté ukázali, že jejich největší zbraní jsou brejky. A opravdu každý, který podnikli, byl nebezpečný a mohl znamenat gol. Pravda, domácí defenzíva jim to často usnadnila. Do vedení se dostali hosté v jedenácté minutě. Na nákop za obranu si naběhl Kačinský, který pak přeloboval Kantora- 0:2. Ve třicáté minutě bylo pro domácí ještě hůře. Hosté proměnili další brejk, který zakončil Ryšavý. Nýdečtí mohli být i rádi, že o poločase prohrávali pouze o dvě branky.

 

Během pauzy si zřejmě domácí v šatně řekli, že tudy cesta nevede. A tak do druhé půle přeskupili sestavu a s třemi útočníky se hnali kupředu s cílem udělat něco s výsledkem. A nutno napsat, že hra nýdeckých byla zcela opačná, že v prvním poločase. Najednou si hráči věřili a bylo na nich vidět velké odhodlání. Obrovskou šanci zazdil Brzezina, když hlavičkoval jen do brankáře Lelka. Ale šanci na úspěch přinesla domácím Sikora, když snížil v šedesáté třetí minutě po rohovém kopu. Ustrašený výkon z první půle byl zapomenut. Domácích bylo rázem celé hřiště. Tentokrát to zase byli hosté, kdo nedokázal nic vytvořit. Šance domácích alespoň na bod se tenčila s přibývajícím časem. Přece se jim to však povedlo pět minut před koncem. Lelek vyrazil střelu jen nad sebe. Na míč si nejlépe vyskočil Tlacháč a hlavou vyrovnal-2:2. Tímto výsledkem i utkání skočilo. Vzhledem k tomu, že každému soupeři patřil jeden poločas, lze tuto remízu považovat za spravedlivou.

 

text zdroj: http://www.fotbalnydek.cz/



Počet diváků: 100. Rozhodčí: BARTOŠ Ivan - SEIDLER René, KYSELÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.