2:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Orlová neudržela vedení


Branky


0

Břidličná se sice ujala brzo vedení, ale Orlová stačila dvěma góly skóre otočit. Bod si Břidličná zajistila brankou dvacet minut před koncem zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na podmáčeném terénu v Orlově začala Břidličná vskutku excelentně. První šanci zahodil Kamil Kocúr. V 8. minutě vybojoval na své půlce hřiště Schreier, poslal milimetrovou přihrávku Kamilu Kocúrovi, který pokořil domácího brankáře - 0:1. Ve 12. minutě byl v nadějné pozici faulován hostující Kučera, ale rozhodčí vytáhl jen žlutou kartu a nařídil trestňák. Zhruba od dvacáté minuty se začala hra vyrovnávat a nebezpečná začala být i Orlová. Brankář hostů Zifčák musel pacifikovat střelu Tomáše a pak pumelici Macháčka. Ve 26. minutě ale už byl překonán Tomášem, který vyrovnal - 1:1. Hosté mohli hned vzápětí znovu vést, ale Kučera byl v nadějné pozici sražen Malíkem, který musel po červené kartě předčasně do sprch. Orlová se ale nevzdávala, a v 41. minutě se ujala vedení po brance Mlezivy - 2:1. 

 

Po změne stran chtěla Břidličná vyrovnat a svého soupeře zamkla před jeho pokutovým územím. Orlová ale využívala každou příležitost ohrozit hostující branku. V 50. minutě orlovský Herák ztroskotal na Zifčákovi. Srovnat skóre se hostům podařilo v 71. minutě, když se po samostatné akci prosadil z deseti metrů Jan Kocúr - 2:2. Po srovnání se hrálo nahoru dolů, obě družiny chtěly strhnout výhru na svou stranu. Deset minut před koncem si vylámal zuby na Zifčákovi domácí Tomáš. Závěr pak proběhl v nervózním duchu, ale žádné z mužstev nestrhlo výhru na svou stranu. 



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Orlová - Lutyně
Jarmil Kopel (trenér, karvinsky.denik.cz): Zase jsme hráli v deseti, těch červených karet je už moc," kroutil hlavou Kopel. Svůj tým ale pochválil. „I v oslabení jsme byli lepší než Břidličná. Kluci makali na sto procent, potěšili mě výkonem. Sice jsme zase nevyhráli, ale výkon je určitě povzbuzením do pokračování soutěže.

TJ Břidličná
Ludvík Zigčák st. (předseda klubu,bruntalsky.denik.cz): V dnešním utkání jsme nepodali zrovna optimální výkon a přiznám se, že jednu chvíli jsem už ani nevěřil, že si z Orlové odvezeme bod," řekl po utkání Zifčák a dodal: Kluci opět ukázali, že jsou zdravý, silný kolektiv a že se dokážou pro výsledek vyhecovat, za což mají můj obdiv. Remíza je ale dnes, vzhledem k vývoji utkání, naprosto spravedlivá.



Sestavy


FK Slavia Orlová - Lutyně
M. Polášek [-] - L. Koník [-] (86. L. Regec [-] ) , M. Tomáš [-] , T. Herák [-] , M. Macháček [-] (76. M. Kubiš [-] ) , T. Mleziva [-] , M. Široký [-] , D. Renta [-] , A. Malík [-] , M. Papuga [-] , R. Kroček [-]

TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - D. Jiřičný [-] , M. Borboryo [-] , H. Mensah [-] - D. Hoffmann [-] , M. Schreier [-] (81. M. Kladníček [-] ) , R. György [-] , P. Kučera [-] - P. György [-] , K. Kocúr [-] , J. Kocúr [-] -

ŽK: 11. A. Malík , 44. D. Renta , 72. L. Koník - 41. P. György , 50. M. Borboryo , 53. R. György . ČK: 31. A. Malík .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: OCHODEK Jiří - SVOBODA Marian, BEBENEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.