Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol otočil derby s Chlumem


Branky


0
Chlum stále čeká na první body, Suchdol slaví první výhru
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas smírně

   Před začátkem zápasu měl domácí trenér ne nezvyklý úkol a to poskládat po omluvenkách ideální jedenáctku. Nebyl ani nejvytíženější hráč domácích, jenž v minulé sezóně nechyběl v jediném zápase a přispěl k záchraně devíti góly, Jan Flaška. První půlka se dá označit jako relativně vyrovnaná. Do vedení šli domácí. Po čtvrthodině zastavili hosté průnik Řepy jen za cenu pokutového kopu. Nařízenou penaltu proměnil kapitán Míka, 1:0. Chlum se z vedení neradoval dlouho a vyrovnání Suchdolu vzápětí doslova daroval. V 19. minutě Barva tak dlouho váhal s rozehrávkou, až ho Záruba obral o balon a vyrovnal, 1:1. O moc víc úvodní dějství nenabídlo a tak tímto výsledkem skončil i celý poločas.

Suchdol zvýšil obrátky a vyhrál

   Favorizovaní hosté se ve druhém dějství zvedli. Začali více kombinovat po zemi a byli i lépe fyzicky připravení. To se projevilo už po třech minutách, kdy centr zprava zblízka napálil do brány Radek Arenberger, 1:2. Krásnou střelou z dálky, která skončila na břevně, se prezentoval Filip Rácik. V listině střelců v 69. minutě figuruje znovu Arenberger, ale tentokrát Aleš jenž zužitkoval centr z levé strany hlavou, 1:3. V poslední minutě si dlouhý balon snad přes půl hřiště pokryl Kubašta a obstřelil Barvu, 1:4. Po derby Chlum na první body stále čeká a pokusí se je příště získat ve Vyšším Brodě. Suchdol slaví první výhru a o další body si zahraje ve Chvalšinách. 


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Karel Flaška (činovník klubu domácí): Pro trenéra nebylo po řadě omluvenek lehké poskládat tým. Dostali jsme se do vedení, ale vzápětí obrovskou chybou darovali vyrovnání. První půlka skončila řekl bych spravedlivě.Druhá půle už byla v režii Suchdola. Je to pořád stejné. Pokud se sejdeme v plné síle jsme konkurenceschopní, ale když nám tři čtyři lidi chybí, dopadne to vždycky takhle.

Sokol Suchdol nad Lužnicí
Vlastislav Michálek (vedoucí mužstva hosté): První poločas byl z naší strany takový rozháraný a mnoho zajímavého nepřinesl. Prohrávali jsme po zbytečné penaltě, ale hned nato nám Chlum věnoval vyrovnání. Ve druhém poločase jsme se zklidnili a začali hrát více po zemi. Navíc po nějakých 15 minutách soupeř fyzicky odpadl a dohrávalo se prakticky na jednu bránu. Za druhý poločas zaslouží pochvalu Arenbergerové, pěknou šanci měl Špale a střela Rácika byla výstavní.



Sestavy


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
K. Barva [-] - J. Matoušek [-] , J. Matoušek [-] (34. O. Novotný [-] ) , T. Kamenický [-] , L. Řepa [-] - J. Březina [-] , M. Němeček [-] , M. Kotil [-] , D. Míka [-] - M. Smrž [-] , J. Hájek [-] -

Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - M. Dunaj [-] , A. Arenberger [-] , T. Záruba [-] , F. Rácik [-] - R. Arenberger [-] (85. J. Heřman [-] ) , L. Hešík [-] , P. Špale [-] , R. Gorný [-] (46. P. Krejčí [-] ) - J. Záruba [-] , M. Heřman [-] (76. Š. Kubašta [-] )

ŽK: 62. A. Arenberger .
Hráči zápasu: L. Řepa , D. Míka - A. Arenberger , R. Arenberger .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Řehoř Petr - BARTŮNĚK Pavel, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.