2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyrák venku stále bez bodu


Branky


0

Ani na popáté se fotbalistům Čtyřech Dvorů nepodařilo bodovat ve venkovním utkání. Tentokrát zavítali na půdu Větřní, které rozhodlo gólem v samotném závěru utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle, neuznaný gól

Od úvodních minut se hrálo vyrovnané utkání a míč se přeléval ze strany na stranu. Oba týmy se snažily spíše o kombinační fotbal, díky němuž si vytvořili v průběhu první pětačtyřicetiminutovky několik slibných brankových příležitostí. Domácí se prezentovali několika střelami zpoza velkého vápna, které buď nemířily mezi tři tyče, nebo si s nimi poradil pozorný brankář Sobolík.

 

To samé se dalo říct i o ofenzivním snažení hostí, kteří rovněž několikrát střelecky ohrozili branku soupeře. Na obou stranách bylo k vidění i pár rohových kopů a standardních situací, při kterých byli o něco nebezpečnější domácí. Přibližně ve 35. minutě se hosté radovali ze vstřelení vedoucí branky, když si na přihrávku Raaba do ulice naběhl do pokutového území Janeček, vypíchl domácímu brankáři míč z rukavic a pohodlně uklidil míč do sítě. Gólová radost však fotbalistům Čtyráku nevydržela dlouho. Hlavní rozhodčí totiž nejprve branku uznal, následně jí však po domluvě se svým kolegou na lajně odvolal z důvodu faulu na brankáře.

 

V poslední minutě poločasu dokázali dostat míč do sítě i domácí, ale ani jejich gól nebyl uznán, jelikož zakončující hráč byl v ofsajdovém postavení. V prvním poločase se tedy nakonec diváci regulérního gólu nedočkali.

Weinhard rozhodl dvě minuty před koncem

Ve druhém poločase se měnilo skóre poměrně brzy, když dostali domácí v 50. minutě po faulu před šestnáctkou hostí výhodu zahrávání přímého kopu. K jeho exekuci se postavil kapitán Větřní Gutheis a učebnicovou technickou střelou přes zeď poslal míč k pravé tyči za záda bezmocného brankáře Sobolíka, 1:0.

 

Hosté následně provedli změny v sestavě a rozestavení a na jejich hře to bylo rázem znát. Po inkasované brance svého soupeře dostali pod tlak, který vyústil ve vyrovnávací gól na 1:1. Ten si na své konto připsal po centru Valty z pravé strany parádní hlavičkou mladík Nečekal. Následně se hra opět vyrovnala a domácí hrozili z rychlých a nebezpečných brejků, po nichž dvakrát zvonilo břevno Sobolíkovy brány.

 

Hosté byli rovněž blízko vedení, když se prosmýkl útočník Příhoda s míčem do pokutového území soupeře, ale na dlouho nohu míč mezi tři tyče usměrnit nedokázal. Běžely poslední minuty utkání a vše již nasvědčovalo tomu, že týmy si body nakonec rozdělí. V 88. minutě ale domácí rozehráli rohový kop na přední tyč, kam si naběhl nikým nestřežený Weinhard a i s přispěním lehké teče jednoho z bránících hráčů dostal míč do sítě, 2:1. Na jedné straně propukla velká radost, na druhé straně zklamání, jelikož hosté nakonec po vyrovnané utkání odjeli domů s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Rudolf Weinhard (hráč): Zápas jsme zvládli a podařilo se nám doma konečně naplno bodovat. Bylo to vyrovnané utkání. My jsme trefili dvakrát břevno a nakonec o naší výhře rozhodly dvě dobře zahrané standardky. Jsme momentálně v pohodě jak v kabině, tak na hřišti, bojuje se a jsme produktivní. Teď nás čeká derby ve Velešíně, kde nás nečeká nic lehkého, ale i my máme svojí kvalitu a sílu. Pojedeme tam pro co nejlepší výsledek.

SK Čtyři Dvory České Budějovice
Robert Čepička (trenér):



Sestavy


SK Větřní
K. Pavelka [-] - R. Weinhard [-] (89. M. Přibyl [-] ) , J. Skok [-] (89. V. Decarli [-] ) , J. Dušek [-] , P. Bordáč [-] (67. N. Kotlár [-] ) , Z. Ginzel [-] , P. Gutheis [-] , J. Poláček [-] (80. P. Vnuk [-] ) , J. Sukdolák [-] , L. Konečný [-] , Z. Adamíček [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice
P. Sobolík [-] - M. Matušek [-] , T. Vajo [-] , T. Pecha [-] - T. Valta [-] , P. Váňa [-] (52. V. Vejvar [-] ) , V. Tlachač [-] , L. Nečekal [-] - P. Janeček [-] , J. Příhoda [-] , P. Raab [-] -

ŽK: 5. P. Raab , 71. P. Janeček .
Hráči zápasu: R. Weinhard , P. Gutheis - L. Nečekal .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Nedvěd Petr - KŘÍŽ Karel, KOLLMANN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.