2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 10:30

13.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola pro Soběslav, ta jde do čela! V utkání padly dva vlastní góly


Branky


24. M. Brůžek , 86. L. Podráský (vl.) - 20. M. Hromada , 53. M. Dvořák , 79. D. Pavličko (vl.)
0

Tak to byl zápas se vším všudy... Po vyrovnané první půli se Soběslavští soupeři utrhli a nakonec vybojovali tři velmi, velmi cenné body!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky hned po sobě

Želeč inkasovala před setkáním se Soběslaví ve třinácti zápasech jen deset branek, nejlepší kanonýr soutěže Dvořák a spol. ovšem našli recept na domácí obranu hned třikrát. Ale popořadě... Hosté šli do vedení brankou obránce Hromady, Želeč rychle kontrovala srovnáním z dílny Brůžka a začínalo se od nuly, nebo chcete-li, od jedniček. Stavem 1:1 první poločas skončil.

Soběslav jde do čela!

Úvod druhé půle vyšel lépe Soběslavi a netrefil se nikdo jiný než Dvořák - 1:2. Brankáře Hovorku navíc deset minut před koncem překonal i vlastní hráč, Pavličko, a zdálo se být rozhodnuto - 1:3. Dramatickou zápletku dodal závěru střetnutí vlastní gól Podráského, více už ale domácí nestihli a museli tak skousnout druhou porážku sezóny a vůbec první domácí prohru!



Sestavy


TJ Sokol Želeč
P. Hovorka [-] - D. Pavličko [-] , J. Škrábek [-] , O. Stránský [-] (85. M. Šindelář [-] ) - M. Brůžek [-] , Z. Šváb [-] (46. P. Janošík [-] ) , V. Podroužek [-] (80. I. Kloc [-] ) , J. Holub [-] , J. Švec [-] - J. Rabiňák [-] , R. Novotný [-]

FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - J. Polišenský [-] , K. Chotovinský [-] , M. Hromada [-] , L. Podráský [-] - T. Mazouch [-] (81. D. Maršík [-] ) , P. Janoušek [-] (86. J. Peltán [-] ) , P. Nohava [-] , M. Mazouch [-] (90. J. Boháč [-] ) - M. Dvořák [-] (61. V. Žalda [-] ) , R. Fischer [-] (66. J. Šmídmajer [-] )

ŽK: 41. R. Novotný , 67. J. Holub - 48. L. Podráský , 80. J. Polišenský .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Dunovský Karel - KOTALÍK Petr, PŘIBYL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.