3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 14:30

12.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedašovská rezerva se hodně natrápila na výhru s béčkem Vlachovic


Branky


26. J. Fojtík (p.) , 38. D. Novák , 49. M. Kolínek - 58. M. Pavlůsek (p.) , 90. K. Tlusťák
0

Před stovkou diváků se v Nedašově hrálo derby rezervních týmů - domácího Nedašova a Vlachovic. Jasným favoritem v tomto duelu byl lídr tabulky, který tuto roli potvrdil zejména v první půli, kterou vyhrál o dvě branky. Ve druhém poločasu přidali Nedašovjané třetí trefu, ale hosté se nevzdali a utkání ještě zdramatizovali. K jejich smůle ale vsítili kontaktní branku až v poslední minutě a na vyrovnání jim už nezbylo více času. Domácí rezerva i nadále pokračuje ve spanilé jízdě a podzim uzavře na horké půdě v Bohuslavicích nad Vláří.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli po půli již o dvě branky

Stejně jako minulý týden, tak i tuto sobotu vyšlo nad Nedašovem sluníčko, takže mohli diváci sledovat fotbalový zápas za pěkného počasí. Domácí celek hostil v derby Vlachovice B a čekala se "povinná" výhra. Zápas byl také zajímavý tím, že za hosty nastoupil v brance Patrik Macháč, který za Nedašov v minulé sezoně nastupoval. Domácí začali zápas s míčem na kopačkách, ale do šance se dostávali těžce. Vlachovice začali duel pouze v deseti hráčích, takže se ze začátku logicky zatáhli. Nedašov jim ale pomalou a nepřesnou hrou bránění ulehčil. První světlý moment přišel po odraženém míči, kdy obránce Radek Švach poslal volej těsně nad branku. Hosté čekali na brejkové situace, ale zmohli se pouze na střely ze střední vzdálenosti. Stav utkání se měnil ve 26.minutě- hostující obrana faulovala Dominika Nováka ve vápně nedovoleně a kapitán Jiří Fojtík z penalty poslal domácí do vedení 1:0. Do poločasu přidali domácí druhou branku - po rohovém kopu se ve 38. minutě trefil Dominik Novák, kdy si našel propadlý balon a do kabin odcházeli spokojenější domácí fotbalisté.

Nedašov přidal třetí trefu, hosté ještě utkání zdramatizovali

Po nástupu z kabin chtěl Nedašov zápas co nejdříve rozhodnout a za svým cílem šel doslova. Ve 49. minutě po dalším rohovém kopu přidal třetí branku Marek Kolínek. Vše nasvědčovalo, že hladký průběh zápasu bude pokračovat, ale nestalo se tak. V 58. minutě hosté snížili z pokutového kopu, kdy nedašovský pomezní Vojtěch Holba sympaticky upozornil hlavního rozhodčího Odřicha Frajta z e Slavičína na nedovolený zákrok ve vápně a hosté z penalty snížili na 3:1. Poté měli domácí dvě megašance- nejdříve neproměnil akci Marek Kolínek, kdy dlouho otálel se střelou a poté Dominik Novák v tutové šanci trefil pouze hostujícího beka. Vlachovice zápas zdramatizovali těsně před koncem, kdy se hlavou na vzdálenější tyč trefil Tlušťák. V nadstavení měli hosté možnost dokonce vyrovnat, ale střídající Gbelec přímý kop nevyužil. Nedašov vedl o tři branky a nakonec se musel o výhru strachovat, hosté utkání nezabalili a domácí celek ještě potrápili. Nedašovjané tak stále zůstávají v soutěži bez jediného zaváhání a v příštím kole je čeká utkání podzimu v Bohuslavicích nad Vláří.

 

 

Fotogalerii Jany Švachové z tohoto utkání najdete zde - http://infocentrumvalassko.rajce.idnes.cz/Fotbalove_utkani_TJ_Nedasov_B_-_SK_Vlachovice_B_3_2_22.10.2016#



Ohlasy k zápasu


TJ Nedašov B
Jiří Fojtík, hráč: Myslím si, že jsme byli jasně lepší na balonu, ale vázla nám tentokrát kombinace. Terén byl těžší a kazili jsme také hodně přihrávek. Utkání jsme nakonec zvládli, což je důležité, kdyby jsme dali velké šance, tak bylo po zápase, ale je to pro nás varování do dalšího utkání. Musíme hrát stále naplno, tentokrát se nám to mohlo vymstít, kdy soupeř kopal na konci standartku, která se určitě dala trefit. Do každého zápasu vstupujeme v roli favorita, což je někdy na škodu, jsme ale dost zkušený tým nato, aby jsme zápas zvládli. Máme tři body a za týden se nikdo nebude ptát jak jsme jich získali. Na Bohuslavice se nachystáme, o motivaci je postaráno, takže se na zápas těšíme. Získat plných 36 bodů by byla nádhera.

SK Vlachovice B
Patrik Macháč, brankář: Do Nedašova jsme odcestovali "jen" v deseti hráčích. Domácí hráli kombinační fotbal a vytvářeli si několik gólových šancí z kraje zápasu. Nedašov šel do vedení z penalty, kterou proměnil zkušený Jirka Fojtík. V průběhu prvního poločasu se přidal jedenáctý hráč Marián Trčka, který oživil hru Vlachovic a připravil několik šancí pro své spoluhráče. Nebyli jsme důrazní a přesní v koncovce a tak nás Nedašov potrestal další brankou. Druhý poločas začal další brankou Nedašova, kdy jsme si dali po rohovém kopu neštastný vlastní gól. My jsme se nevzdali a bojovali . Z pokutového kopu jsme snížili na 3-1. V následném tlaku jsme dokázali vstřelit i kontaktní gól na 3-2. Nedašov se strachoval o výsledek a pár sekund před koncem fauloval a my jsme měli nadějnou standartku, kterou jsme bohužel neproměnili. Zápas jsem si užíval, bylo fajn se potkat s klukama, se kterými jsem minulý rok ještě trénoval a hrál. Nedašov nás přehrál herně a těžil ze skvělých rohů, které umí Jirka Fojtík na jedničku.



Sestavy


TJ Nedašov B
J. Švach [-] - D. Novák [-] (89. J. Vilímek [-] ) , M. Kolínek [-] (90. F. Novák [-] ) , R. Fojtík [-] (64. J. Řehák [-] ) , J. Fojtík [-] , J. Kolínek [-] , Z. Hrnčiřík [-] , R. Švach [-] (88. R. Fojtík [-] ) , A. Beňo [-] , D. Novák [-] (79. J. Novák [-] ) , M. Prekop [-]

SK Vlachovice B
P. Macháč [-] - M. Trčka [-] , K. Tlusťák [-] , D. Fojtík [-] , V. Fusek [-] , J. Urbaník [-] , J. Mana [-] , J. Pekárek [-] , M. Pavlůsek [-] (61. J. Gbelec [-] ) , M. Obadal [-] , M. Fojtů [-]

ŽK: 75. D. Novák , 90. J. Řehák - 28. K. Tlusťák , 28. J. Pekárek .
Hráči zápasu: M. Kolínek , J. Fojtík - M. Trčka , P. Macháč .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FRAJT Oldřich - HOLBA Vojtěch (N), URBANÍK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.