Provodovská rezerva dokázala přehrát tu vlachovickou


Branky


32. P. Pálka , 42. T. Minařík , 68. P. Pálka - 12. P. Rak
1

Na Provodově se hrálo derby rezervních týmů a představila se zde ta vlachovická. Hosté v poslední době střídají dobré výkony s těmi horšími. Domácí tým navíc zanechal velmi dobrý dojem v utkání v Nedašově a proto byl před utkáním pasován do role favorita. Tu nakonec domácí hráči splnili na jedničku a po zásluze si připisují další tři body. Vlachovjané odjíždějí nakonec s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se v první půli trefili dvakrát, hosté dali jednu branku

Utkání na Provodově přineslo derby rezervních týmů, v lepší formě hrají v poslední době domácí hráči a v utkání si na Vlachovjany věřil. Hosté z Vlachovic chtěli na Provodově zaskočit svého soupeře, což se jim nakonec především v úvodu utkání povedlo dokonale. Hosty poslal do vedení už po 12. minutách Pavel Rak, domácím chvilku trvalo, než se s nepříznivým vývojem skore srovnali. Vlachovice držely domácí útočníky daleko od svého brankáře a domácí se do šancí příliš nedostávali. Provodovjané vyrovnali až po půlhodině hry, kdy se trefil Přemysl Pálka. Vlachovjané ale reklamovali ofsajdovou pozici. V závěru poločasu využili domácí zmatků v obraně Vlachovic a Minaříkem šli do jednobrankového vedení.

"Zápas s Vlachovicemi byl poměrně hektický hned od začátku. Skóre otevřeli jako první hosté, když projeli jako nůž máslem středem hřiště a hladce skórovali. To nás konečně vneslo do reality a začali jsme hrát tak, jak jsme zvyklí. Do konce prvního poločasu jsme skóre otočili a zápas už jsme si uhlídali. Nicméně herně se zápas odvíjel na o trochu nižší úrovni, než ten co jsme předvedli v Nedašově. Panovala nepřesnost přihrávek na obou stranách a máme jistě co dohánět proti težkému soupeři v Bohuslavicích nad Vláří", viděl zápas provodovský funkcionář Jan Talaš. 

Domácí rezerva si pojistila své vedení brankou Pálky

Poočas tak skončil výhrou Provodova v poměru 2:1, ale v závěru prvního dějství měl ještě obrovskou šanci hostující Viktor Fusek, ale vyrovnání odmítl. Druhý poločas přinesl snahu Vlachovjanů o vyrovnání, domácí tým ale v zadních řadách fungoval spolehlivě. Konečné rozuzlení tak přišlo dvacet minut před koncem, kdy se podruhé v zápase trefil Přemysl Pálka a zvýšil na 3:1. Hosté opět eklamovali postavení mimo hru, ale ani tentokrát nebyli vyslyšeni. Závěr už si domácí hráči pohlídali a připsali si další tři body. V příštím kole se provodovská rezerva představí na horké půdě v Bohuslavicích nad Vláří, rezerva Vlachovic přivítá Hřivínův Újezd.     "Do zápasu jsme vstoupili dobře, když už ve 12. minutě střelil branku Petr Rak. V další gólové šanci se ocitl Pekárek, ale brankář domácích Hanák jeho pokus vyrazil. Domácím se podařilo vyrovnat z rychlého brejku, kde byl odmáván offside, ale bohužel pro nás nebyl sudím odpískán. Zmatky v naši obraně potrestal Provodov další brankou. V závěru poločasu mohl vyrovnat Fusek, bohužel sám před brankářem nedokazal trefit míč. Ve druhém poločase jsme mohli videt další jasný offside, jasnějši offside snad už ani není, ale domácí pomezní byl vklidu a branka byla uznána. Provodov vedl už 3:1. Zbytek zápasu si domací pohlídali a nedali nám šanci přidat branku", hodnotil nepovedený zápas na Provodově brankář vlachovické rezervy Patrik Macháč.

 



Ohlasy k zápasu


FC RAK Provodov
Jan Talaš, funkcionář: Začátek nám nevyšel podle představ, nám se povedlo do půlky otočit výsledek a ve druhém poločasu jsme přidali třetí trefu a body tak zůstaly doma.

SK Vlachovice B
Patrik Macháč, brankář: Úvod utkání se nám povedl, potom jsme inkasovali dvě branky, klíčovým momentem byla naše šance za stavu 2:1, kterou jsme neproměnili, nakonec odjíždíme s prázdnou.



Sestavy


FC RAK Provodov
T. Hanák [-] - V. Černobila [-] , P. Pálka [-] , R. Talaš [-] , T. Minařík [-] , J. Kolařík [-] , M. Šalena [-] , J. Talaš [-] , F. Vítek [-] , T. Nevařil [-] (61. V. Sedlář [-] ) , O. Plášek [-]

SK Vlachovice B
P. Macháč [-] - D. Fojtík [-] , P. Burda [-] , V. Fusek [-] , P. Rak [-] , M. Trčka [-] , J. Urbaník [-] , J. Mana [-] , M. Pavlůsek [-] , D. Grček [-] , J. Pekárek [-]

ŽK: 45. O. Plášek - 34. J. Pekárek , 80. J. Urbaník .
Hráči zápasu: T. Hanák , P. Pálka , O. Plášek - M. Pavlůsek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: DVOŘÁK Petr - PRACHAŘ Josef (N), HOVĚZÁK Dominik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 10. 2016 19:59
Nevím jaké vztahy mají Provodovští s rozhodčím, ale bylo to k smíchu. Naprosté pískání pro Provodov, dva goly z ofsidu, který by písknul i 5 ti letý kluk.. Za tohle vítězství bych se spíše styděl..Kdybychom dali šance, které jsme měli, bylo by všechno jinak..Nejde se vždy vymlouvat na rozhodčí, ale dneska to bylo v rukou rozhodčího..Pomezní Provodova - opilý dědek, který chodil v průběhu zápasu na pivo a na záchod..a ani nevěděl, kde stát.... rozhodčí po zápase uznal, že goly byly opravdu z ofsidu.. nezpravedlivý výsledek..a o divácích u šaten ani nemluvit..sprostí výpitci..opravdu ostuda Provodova...