Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 15:30

8.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrkovice zaskočily favorizovaný B tým Vlachovic


0

Do Dobrkovic zavítali fotbalisté vlachovické rezervy, která vznikla před sezonou spojením s Divnicemi. Očekával se vyrovnaný duel, hostím však chyběl hráč uplynulého kola - brankář Macháč. Do branky se tak postavil veterán Pavel Fojtík. Vlachovjané zažili v Dobrkovicích poločas hrůzy, kdy čtyřikrát inkasovali. Domácí si ve druhém poločasu své vedení ohlídali a Vlachovjané nakonec odjeli s překvapivě vysokou porážkou, kterou určitě nečekali. Dobrkovice, potvrdily, že reference o jejich výkonech byly pravdivé a dnes to dokázaly konečně zúročit i bodovým ziskem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým vedl po poločasu už o čtyři branky

V utkání v Dobrkovicích byli favorizováni hostujíci hráči, kteří ale před utkáním řešili problémy se sestavou a někteří hráči do Dobrkovic kvůli různým povinostem nakonec neodcestovali, včetně avizovaného hráče předchozího kola - brankáře Patrika Macháče. Domácí tým se sice výsledkově trápí, ale jeho výkony byly podle dostupných referencí hodně sympatické a dalo se proto čekat, kdy se Dobrkovice konečně chytnou. A povedlo se jim to dokonale právě v duelu s oslabenou vlachovickou rezervou. Dobrkovicím vyšel skvěle vstup do utkání a už ve 5. minutě šly Dubským do vedení. Hostům tohle varování nestačilo a dál pokračovali ve své bezstarostné hře. Druhá trefa domácích proto na sebe nenechala dlouho čekat, neboť ve 12. minutě hry poslal domácí celek do dvoubrankového vedení střelecky disponovaný Minařík. Poté se hra srovnala a také hosté si vytvořili některé brankové možnosti, ale začátek zápasu v Dobrkovicích je evidentně zaskočil. Dlouhou chvíli se na na hřišti nic nedělo, až přišla smrtící dvouminutovka domácích. Nejprvě přidal jejich třetí branku ve 39. minutě Ochodnický a o minutu později poslal Dobrkovice do čtyřbrankového vedení Svozil. To už domácí vedli o čtyři branky a pro hosty do zavánělo velkým debaklem.

Dobrkovice si už výsledek ohlídaly

Poločas tak skončil vysokou výhrou domácího týmu, ke kterému ale hodně pomohli hostující hráči svými chybami. Na defenzívě Vlachovic bylo patrné, že jim chybí souhra s brankářem Macháčem, i když golman Fojtík dělal v brance, co mohl. V poločasu byla v kabině hostí malá bouře a hosté si řekli, že takhle dál v utkání pokračovat nemohou. Slova trenéra si vzali hostující hráči za své a už po pěti minutách zkorigovali stav zápasu na 1:4. Autorem branky byl Michal Kliment. Snaha Vlachovic a zdramatizování zápasu však měla jepičí život, neboť hned po dvou minutách přidal pátou trefu domácích znovu Minařík a rázem to bylo 5:1. Utkání se potom už dohrávalo jen z povinnosti, hosté neměli více sil na zvrat výsledku a domácí tým si svůj pohodlný náskok v poklidu hlídal. Šance se tak urodily na obou stranách, brankáři už ale byli pozorní. Nakonec kapituloval jen domácí gólman Kašný až v poslední minutě, střelcem Vlachovic byl Struhař, který upravil na konečných 5:2. Dobrkovice si připisují po zásluze tři body a o své výhře rozhodly už v prvním dějství. V dalším kole se Dobrkovice představí na horké půdě v Bohuslavicích nad Vláří. Rezerva Vlachovic přivítá Horní Lhotu.



Ohlasy k zápasu


Dobrkovice
facebook Dobrkovic:

SK Vlachovice B
Viktor Fusek, hráč: Co říct k takovému zápasu, v hodně okleštěně sestave jsme prožili poločas hrůzy, kdy jsme obdrželi 4 branky a bylo po zápase. Druhý poločas jsme se oklepali a hru zlepšili, ale už jsme to jen zkorigovali na 5:2 a na víc jsme neměli.



Sestavy


Dobrkovice
D. Kašný [-] - V. Svozil [-] (46. P. Lukašík [-] ) , K. Dědek [-] , J. Kobylík [-] (59. L. Šiška [-] ) , D. Kašný [-] , T. Minařík [-] , R. Fuglík [-] (46. D. Juřík [-] ) , L. Lysoněk [-] , T. Hubáček [-] , M. Žůrek [-] , J. Dubský [-] (18. R. Ochodnický [-] )

SK Vlachovice B
P. Fojtík [-] - P. Rak [-] , M. Trčka [-] , M. Kliment [-] , V. Fusek [-] , J. Urbaník [-] , J. Pekárek [-] , J. Vizvári [-] , L. Struhař [-] , D. Grček [-] , K. Tlusťák [-]

Hráči zápasu: D. Kašný , T. Minařík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SLAVÍČEK Dominik - FUGLÍK Daniel (N), URBANÍK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.