Rezerva Vlachovic udolala brankou Polácha deset minut před koncem Smolinu


Branky


0

Vlachovická rezerva se stále pohybuje v horních patrech tabulky a poměrně dobře zvládá i defenzívní činnost, zatím inkasovala jen osm branek. Hosté ze Smoliny si v minulém kole vylámali zuby na silném Nedašově, proto chtěli v tomto zápase bodovat. Smolině se to nepodařilo, o body přišla deset minut před koncem, kdy se trefil střídající Petr Polách a zajistil Vlachovicím další tři body. Na svém kontě jich mají už dvanáct, Smolina jich zatím nasbírala devět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločasu branka nepadla

Hosté začali utkání pouze v deseti hráčích, ale i tak se dostali do první šance, kdy Vaculín postupoval sám na brankáře, ale trestuhodně nedal. Po nevýrazném úvodu se dostali také hráči Vlachovic do hry a měli několik závarů a pološancí, ale nic z toho nnakonec ebylo. Od dvacáté minuty už Smolina hrála v jedenácti, ale více na míči byli domácí, vytvořili si i dobrou šanci, ale tu chytil gólman hostí Krahulec. Smolina hrála na rychlé kontry a do půlky šli Bosák a Kováč sami na brankáře Machače, ale ten oba vychytal a držel domácí celek stále nad vodou. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu 0:0 a šance obou celků pro druhý poločas byly otevřené. "Šli jsme snad šestkrát sami na brankáře Machače a nedali gól. Hráli jsme zezadu a na brejky, což se dařilo, ale skvěle chytajícího gólmana Vlachovic jsme nepřekonali. Domácí hráli dopředu dobře a když vylepší obranu, tak budou v klidu. Je fajn, že se spojili Divnice s Vlachovicemi a založili toto béčko", hodnotil zápas hráč Smoliny Jiří Sucháček.

O výsledku rozhodl deset minut před koncem střídající Polách

Druhá půle začala dalším samostatným únikem Vaculína na brankáře Macháče, ale ten ho opět vychytal. Domácí pak měli hodně střel a byli opticky lepší, ale buď se jim nepovedla finální přihrávka nebo byl na místě brankář SmolinyKrahulec. Hosté se opět dostali do šance a Kováč šel zcela sám na Macháče, ale ten ho zákrokem dne vychytal. Smolina byla po zásluze potrestána, když do vápna dostal přihrávku střídající Polách a deset minut před koncem propálil gólmana Krahulce. Hosté se vrhli do útoku, ale šance do otevřené obrany měli spíše domácí. Gól už nepadl a tak výhru slaví nakonec rezerva Vlachovic. "My jsme už po několikáté shořeli jako tým v koncovce. Toto byl ovšem vrchol naší marnosti. Stálo nás to už tak pět bodů v sezoně. Minulý rok jsme hodně branek dávali, ale taky hodně dostávali. Tuto sezonu (kromě zápasu s Nedašovem) moc gólů nedostáváme, ale sami se trápíme v koncovce. Vloni měli v tuto dobu naši útočníci na svém kontě dvanáct gólů, teď jen čtyři a je to znát. Za to, kde jsme v tabulce, si můžeme jen sami a snad to do příštích zápasů vylepšíme", řekl závěrem Jiří Sucháček.



Ohlasy k zápasu


SK Vlachovice B
Viktor Fusek, hráč: Prvních snad 15 minut hrála Smolina jen v deseti hráčích, a diky tomu jsme měli navrch, pak se připojil ke Smolině jedenáctý hráč, tak se to vyrovnalo. Měli jsme v 1. poločase pár slušných šancí, z toho 2 tutovky, které jsme neproměnili, navíc jsme trefili břevno pěknou střelou z dálky. Smolina měla zase 2 nebo 3 dobré brejky, které ale nedala. Ve druhém poločase měli víc ze hry Vlachovice. Ke konci utkání ještě za nerozhodného stavu šel smolinský hráč sám na brankáře, ale ten ho vychytal. Za chvili pak naopak dal gól střídající Petr Polách, když se dostal k balónu po nepovedené střele hráče Vlachovic a sám před bránou skóroval a brali jsme tři body.

TJ Smolina
Jiří Sucháček, hráč: Dnes jsme zahodili nespočet šancí a domácí nás potrestali brankou deset minut před koncem. Nedá se nic dělat, jedeme dál a musíme se připravit na další utkání.



Sestavy


SK Vlachovice B
P. Macháč [-] - K. Tlusťák [-] (46. R. Chovanec [-] ) , P. Rak [-] , M. Trčka [-] , V. Fusek [-] (66. P. Polách [-] ) , J. Gbelec [-] , M. Fojtů [-] , J. Mana [-] , M. Pavlůsek [-] , D. Hlavica [-] (46. L. Struhař [-] ) , D. Grček [-]

TJ Smolina
J. Krahulec [-] - J. Barcuch [-] , P. Sucháček [-] , A. Ročák [-] , J. Kudela [-] , M. Vaculín [-] , J. Sucháček [-] , L. Bosák [-] , J. Barcuch [-] , T. Adámek [-] , M. Kováč [-]

ŽK: 14. T. Adámek , 58. M. Vaculín .
Hráči zápasu: P. Macháč , J. Gbelec - M. Vaculín .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: GOŇA Vladimír - VAVRYS Ondřej (N), FUSEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.