Lipová přišla v poslední desetiminutovce s rezervou Vlachovic o všechny body


Branky


72. R. Vacula (p.) - 80. J. Gbelec (p.) , 90. M. Trčka
0

Poněkud nešťastný zápas odehrála Lipová na domácí půdě proti rezervě Vlachovic. Ta vydřela v minulém kole v závěru výhru nad Jestřabím a to samé, jako přes kopírák, se jí podařilo i v Lipové. Domácí tým poslal do vedení z penalty v 72. minutě zkušený Vacula. Hosté deset minut před koncem vyrovnali také z penalty. Rozuzlení přišlo v poslední minutě, kdy tři body hostím vystřelil Trčka. Lipové tak zůstaly oči pro pláč, přišla o všechny body v samotném závěru utkání, i když Vlachovicím byla důstojným soupeřem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se diváci v Lipové branky nedočkali

Magnet kola se hrál na hřišti v Lipové. Domácí tým vyrukoval do boje i s hrajícím trenérem Pavlem Tomečkem a v sestavě nechyběl 55-ti letý Miloš Vaněk, který pomalu dostává přezdívku "Železný dědek", neboť v těchto letech předvádí na hřišti skvělé výkony a prohání na něm i hráče o několik generací mladší. "První poločas měly více ze hry Vlachovice, ale nedokázaly jsme se dostat k nějakému pořádnému zakončení. Lipová trefila jednou břevno a na konci poločasu měla dvě velké šance, které jen tak tak neproměnili. Na  začátku druhého poločasu zazdil Polách z Vlachovic tutovku. Pak se hrálo vyrovnaně, ke konci to už bylo hodně vyhrocené. Domácí kopali trošku spornou penaltu, kterou proměnili. Závěrečný tlak už byl v režii Vlachovic a dokázali jsme otočit zápas proměněnou penaltou a gólem v poslednich minutách", tak viděl průběh zápasu hráč vlachovické rezervy Viktor Fusek, který tam přešel z Divnic. Domácí mohou žehrat na dvě neproměněné šance v závěru poločasu, utkání by se patrně vyvíjelo jiným směrem, ale o všem podstatném se tak mělo rozhodnout ve druhém dějství.

Domácí šli do vedení Vaculou, hosté v poslední desetiminutovce utkání otočili

V poměrně zajímavém duelu se tedy diváci na hřišti v Lipové branky nedočkali a tak se čekalo, kdo se trefí poprvé. Ve druhé půli už byl k vidění opatrnější fotbal, navíc horké počasí ubíralo hráčům na silách. Poprvé udeřilo po sedmdesáti minutách hry, kdy se kopala penalta proti Vlachovicím. K ní se postavil zkušený Roman Vacula, který přišel před sezonou do Lipové z Nevšové, ale má i divizní zkušenosti ze Slavičína. Ten ji nakonec proměnil a Lipová vedla 1:0. Penalta se však kopala i na opačné straně, po záváhání domácí obrany stanovil Gbelec skore na 1:1. Když už se zdálo, že se budou kopat penalty, udělali domácí hráči další chybu v defenzívě a Marian Trčka jejich lehkovážnost potrestal druhou a rozhodující brankou. Lipové nezbylo nic a Vlachovice získaly strhujícím závěrem všechny tři body. "Celý zápas byl vyrovnaný, i když jsme měli první poločas dvě tutové šance a neproměnili jsme je, druhý poločas jsme vstřelili vedoucí gól a po dvou našich hrubých chybách v obraně jsme zápas promarnili, je to škoda, protože soupeř byl hratelný a minimálně bod jsme s ním měli uhrát", hodnotí duel domácí hrající kouč.



Ohlasy k zápasu


TJ Lipová
Pavel Tomeček, trenér: Škoda dvou chyb v závěru, mohli jsme uhrát dobrý výsledek, mrzí mne také neproměňování šancí.

SK Vlachovice B
Viktor Fusek, hráč: Vítězství bylo vydřené až v samotném závěru, přežili jsme v první půli dvě šance domácích, ale závěr už patřil našemu týmu.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: DIVÁCKÝ Jan - VAŠIČKA Roman (N), URBANÍK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.