0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

29.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Karlovice doma opět bez bodu i bez gólu


Branky


0

Osud mužstva domácích je již dávno zpečetěn, ale i tak své zápasy karlovičtí odehráli s nasazením a hrdostí. Bohužel co je trápilo celou sezónu, neproměńování svých šancí a naopak inkasované zbytečné góly, se projevilo i v jejich posledním utkání. Minimálně na rok si teď okusí nižší soutěž a mohou bojovat o návrat zpět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Hranice
Rostislav Sobek, hlavní trenér: V tomto utkání jsme podali takticky dobrý výkon. I když jsme v sestavě improvizovali. Zjednodušili jsme přechod do útoku a dařilo se dostávat za obranu. Jednu z příležitostí dokázal využít Pavel Šišlák, který ze středu zálohy pronikl po levé straně a zakončil přesnou střelou k tyči. I soupeři se díky výškové převaze dařilo dostávat na dostřel, ale jejich koncovka byla žalostná.



Sestavy


FC Velké Karlovice+Karolinka
M. Sváček [-] - O. Adámek [-] , P. Maliňák [-] , J. Mikula [-] , M. Pavelka [-] - J. Langer [-] (68. V. Vašut [-] ) , M. Podešva [-] , T. Heger [-] - J. Pavelka [-] , T. Chuchma [-] , P. Škrobák [-] -

SK Hranice
J. Majerský [-] - M. Lasovský [-] , J. Nehyba [-] , P. Šišlák [-] , R. Sobek [-] (79. J. Tomečka [-] ) , J. Frydrych [-] , D. Šigut [-] (62. L. Lasovský [-] ) , M. Vyka [-] , R. Kundrát [-] , R. Kalous [-] (90. S. Durčák [-] ) , T. Čáp [-]

ŽK: 66. T. Heger , 68. M. Podešva - 47. R. Sobek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOTALA Filip - MIKESKA Karel, VRŤO Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.