Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

26.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

7.0

Jídlo

7.0

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Podcenit soupeře se nevyplácí!


Branky


57. J. Mandičak - 20. D. Fromelius (vl.) , 59. J. Býma , 84. F. Labuda
0

Předzápasová matematika byla jasná. Domácí, bojující o zachování divizní příslušnosti hrají v tomto týdnu tři zápasy na vlastním hřišti a všichni fotbaloví „experti“ měli jasno. Jarní, tragický Dolní Benešov měl být prvním soustem a odrazovým můstkem za devítibodovým ziskem! Prognózy a předzápasové úvahy však jsou jedno, realita však bývá diametrálně jiná!!! Hosté si v pozměněné sestavě od první minuty vzpomněli na „báječný“ podzim. Nasazení, pohledná, kombinační hra v plném tempu domácí neuvěřitelně zaskočila. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těm sice patřily úvodní minuty, ale ani Hrdlička se v 6. minutě hlavou mezi tyče netrefil a taky Ursini ve 13. minutě z bezprostřední blízkosti v koncovce selhal! Ve 20. minutě zahrával Moc rohový kop, na míč ve skrumáži nedoskočil ani Býma, ani Moravec, ale Fromelius „vlastencem“ dokonale překvapil gólmana Ježe – 0:1! Ve 27. minutě „kiksla“ obrana hostů, ale Huvar stoprocentní šanci na vyrovnání trestuhodně odmítnul….. Gólem neskončila ani střela Dvořáka z přímého kopu ve 32. minutě, trefil jenom dobře postavenou zeď! Ve 33. minutě připravil o gólovou radost Mandičáka, skvělý Kolenko v brance hostů! Domácí udržel při životě brankář Jež ve 37. minutě, když si skvěle poradil s jedovkou Košárka po akci Malchárka! Ve 41. minutě kopal Bialek rohový kop, ale Marek z jednoho metru poslal balón vedle pravé tyče do autu!!! V 51. minutě vyrobila obrana domácích nevídaný kiks, Rubý postupoval sám na brankáře Ježe, přehodil však elegantním lobem nejen jeho, ale i opuštěnou branku…… 

V 57. minutě si na báječně rozehraný rohový kop Fromeliusem naskočil Mandičák a domácí jásali – 1:1. Jejich radost však měla doslova jepičí život! V 59. minutě se fantastickou střelou „země-země“ trefil Býma z dvaceti pěti metrů k levé tyči a Jež byl bez šance – 1:2! Sebevědomí domácích dostalo pořádnou trhlinu. V 62. minutě měl na kopačkách gól Dvořák, ale z vyložené pozice branku přestřelil. Nervy domácích příznivců pak „pocuchal“ Rubý, ale ani v 63. a taky v 66. minutě své super šance v góly nepřetavil…. Definitivní K.O. tak dostali domácí až v 84. minutě. Střídající útočné duo hostů Radek – Labuda zakončilo svůj bleskový brejk neomylně střelou posledně jmenovaného a hosté pojistili své zasloužené vítězství – 1:3! Domácím se tak jejich boj o záchranu v divizi nemálo zkomplikoval. Asi si mysleli, že na jaře „marný“ Dolní Benešov bude jednoduchým soustem, ale zdání klame!  Jejich „anglický“ domácí týden tak dostal nemalou trhlinu…..

 

 



Ohlasy k zápasu


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
trenér Michal Chlebek: Všichni jste to viděli na vlastní oči. Dnes jsme podali nejhorší jarní výkon, nechápu proč? Tak se o záchranu v žádném případě nehraje a přišel zákonitý trest!

FC Dolní Benešov
trenér Dušan Christoph: Do utkání jsme nastupovali s několika změnami v sestavě a s nemalým respektem k soupeři. Ve hře jsme upustili od tradičních, nakopávaných míčů, dařila se nám kombinace v rychlém pohybu a domácí jsme tím pořádně zaskočili. Konečně jsme se prosadili i v koncovce a tak se právem radujeme z vítězství, které je o to cennější, že vyvrátilo i předzápasové, zaručené úvahy a prognózy!



Počet diváků: 240. Rozhodčí: ŠAFRÁN Daniel - VRŤO Peter, ŽUROVEC David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.