Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 16:30

26.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani skvělý Šumperk nezastavil rozjetý Nový Jičín


Branky


0

„Očekávali jsme těžké utkání, protože jsme věděli, že Šumperk hraje na jaře ve velké formě. Pomohl nám vstup do utkání, kdy jsme se ve 4. minutě dostali do vedení. Šumperk hrál velmi aktivně, byli hodně běhaví a vytvořili si dobré šance, ale naštěstí nás podržel Tichoš (brankář Tichánek). Druhý poločas jsme už Šumperk přehráli a důležitý byl gól na 2:0, který nás uklidnil. Sice se podařilo hostům ještě snížit, ale naštěstí jsme ke konci utkání přidali třetí branku a zaslouženě jsme vyhráli. Musím ale uznat, že Šumperk hrál velice dobře a byl to pro nás na jaře zatím nejtěžší soupeř. O to více si ceníme tří bodů, které jsme získali“: řekl po utkání domácí útočník a střelec dvou branek Radovan Lokša.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


FK Nový Jičín
J. Tichánek [-] - O. Malina [-] , P. Macíček [-] , M. Kiss Farkas [-] , D. Javorek [-] - P. Krčula [-] , M. Švec [-] , J. Juříček [-] , J. Kalich [-] , J. Opatřil [-] - R. Lokša [-] (89. M. Fertál [-] )

FK Šumperk
M. Kreizl [-] - M. Rýznar [-] (82. P. Novák [-] ) , D. Španihel [-] , R. Jurásek [-] (61. L. Demeter [-] ) , J. Můčka [-] , M. Krayzel [-] - F. Rozsíval [-] , J. Bernard [-] - L. Horák [-] (74. P. Kolomazník [-] ) , E. Kotzmann [-] , J. Nimrichtr [-]

ŽK: 67. M. Kreizl .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Běhal Radek - KULIČKA Radek, ŠIŠTÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.