2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 10:15

23.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Body zůstaly v Opavě


Branky


0

Každý z trenérů dnešního „derby“ utkání řešil rozdílnou situaci. Hostující, se musel obejít bez klíčových opor, „špílmachra“ Rubého a kanonýra Labudy. Domácí mohl naopak vyšperkovat sestavu internacionálem Zdeňkem Pospěchem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opavě první půle vyšla na výbornou

Opavským vyšel vstup do zápasu skvěle. Už v 5. minutě potrestali gólem chybnou rozehrávku hostů – střelcem byl Gebauer. 1:0.

 

Domácím narostla křídla. V 9. minutě se řítil na branku Adamovský, do gólovky nabil znovu Gebauerovi, jeho střela však o chlup minula pravou tyč už bezmocného Kolenka v brance.

 

Ve 21. minutě střílel nádherně z voleje Strnad, ale minul cíl.

 

Po půlhodině se dostali poprvé k brance domácích hosté, Býma hledal nabíhajícího Radka, ale brankář Lasák gólovou pohromu obětavým zákrokem odvrátil.

 

Ve 34. minutě se proháčkoval domácí obranou Těžký, ale Metelka zablokoval jeho střelu na rohový kop.

 

Opavský Berger založil ve 35. minutě bleskový brejk, o gólovou radost však připravil Metelku skvělým zákrokem Kolenko.

 

Ve 38. minutě skončil „padající list“ Bergra na horním břevně.

 

Další ránu dostali hosté ve 43. minutě, když byl nakopnut „bomber“ Býma a do druhého poločasu už pro zranění nenastoupil…..

 

 

Lasák nedochytal

Benešovští se mohli vrátit do zápasu v 51. minutě. Akci MoceTěžkým zakončil prudkou střelou Radek, ale trefil jenom boční síť.

 

Čítankový slalom rozehrál v 59. minutě Strnad, jako na stříbrném podnosu posunul balón na Ivana, ale toho zradila střelecká muška.

 

Příznivci domácích tleskali v 72. a 73. minutě Strnadovi. V té první vyrazil Kolenko fantasticky jeho pumelici na rohový kop. Po jeho rozehrání trefil báječně pravou šibenici a zvýšil na 2:0.

 

Naopak hosté se z gólu neradovali ani v 75. minutě. Radkova pohotová střela skončila vedle levé tyče už bezmocného gólmana Lasáka.

 

Domácí brankář Lasák pak v 78. minutě zastavil pronikajícího Radka sražením mimo pokutové území a za tento zákrok se šel po udělené červené kartě předčasně sprchovat.

 

Do branky přišel Muczka a hned prvním zákrokem udržel čisté konto po střele Těžkého.

 

V 80. minutě pak vyhlavičkoval z brankové čáry balón, po střele hostujícího Večerka, Metelka.

 

Domácí si taktickou hrou v závěrečných minutách své vítězství pohlídali a hostům tak „vrátili“ podzimní porážku.

 

 



Ohlasy k zápasu


SFC Opava B
Lubomír Hrabina, trenér: Vítězství proti třetímu celku tabulky potěší a má svou cenu. Vstup do zápasu nám vyšel fantasticky. Měli jsme další tři skvělé příležitosti náskok pojistit, bohužel se tak nestalo. V prvním poločase jsme soupeře výrazně přehráli. Po přestávce se zápas vyrovnal, ale nevídaným gólem jsme si vítězství pojistili. Mám opravdovou radost.

FC Dolní Benešov
Dušan Christoph, trenér: To, co se mi honilo hlavou celou noc, se bohužel naplnilo a potvrdilo. V sestavě bez Rubého, Labudy a dlouhodobě zraněného Adamíka jsme byli v útoku absolutně jaloví. Když musel po přestávce odstoupit i nakopnutý Býma, bylo jasné, že na bodový zisk asi nedosáhneme. A navíc jsme zase, jako na jaře už tradičně, darovali soupeři vedení po školácké chybě… V týdnu máme na čem pracovat.



Sestavy


SFC Opava B
K. Lasák [-] - F. Metelka [-] , O. Večerek [-] , Z. Pospěch [-] (72. K. Vitoul [-] ) , J. Farský [-] - A. Helebrand [-] , T. Adamovský [-] , D. Ivan [-] (79. D. Muczka [-] ) , V. Berger [-] - T. Gebauer [-] , P. Strnad [-]

FC Dolní Benešov
O. Kolenko [-] - J. Radek [-] , V. Těžký [-] , L. Foitzik [-] (76. M. Večerek [-] ) , O. Haas [-] , M. Juchelka [-] , M. Hartmann [-] , P. Dřizgevič [-] , T. Moravec [-] , J. Košárek [-] , J. Býma [-] (46. B. Moc [-] )

ŽK: 93. T. Gebauer - 41. P. Dřizgevič , 57. B. Moc , 85. T. Moravec . ČK: 78. K. Lasák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vojkovský Jakub - ČERNOEVIČ Alexandr, SLAMINKA Jozef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.