P. Rubý 40.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 15:00

8.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V divizním derby se radovali domácí


Branky


40. P. Rubý
0

V nezáviděníhodné situaci byl domácí trenér Christoph před derby utkáním s favorizovanými hosty. Zranění hráčů výrazně zkomplikovalo sestavu. Do hry nemohli zasáhnout ani oba kanonýři Adamík a Labuda. Jak se však už nejednou ve fotbale ukázalo, čím hůř, tím lépe!!! Ti co dostali důvěru trenéra se mu náramně odměnili. Enormním nasazením, bojovností a vůlí dokázali s kvalitním soupeřem nejen držet krok, ale dokonce dotáhnout zápas do vítězného konce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rubý se s tím nemazlil

Hosté roztočili útočnou hru od první minuty. V 6. minutě se řítil na domácí branku Adamovský, ale „loženku“ zazdil nepřesnou střelou. V 17. minutě se do gólové šance dostal Jurečka, jeho prudká hlavička zasvištěla jenom nad břevnem. Ve 27. minutě prošel obranou domácích Mezera, doslova nabil Jurečkovi, ale jeho dělovka trefila jenom pravou tyč!!! Ve 29. minutě zabránil gólové pohromě fantastickým zákrokem obránce Václavek po střele Matěje Helebranda.

 

Do té doby měli domácí jednu nebezpečnou šanci, se střelou Rubého si ve 14. minutě skvěle poradil brankář Muczka. Po úvodní půlhodinové smršti se obraz hry začal pozvolna měnit. Ve 30. minutě založil nádhernou akci Rubý, po něm prošel od Býmy přízemní centr podél celé branky, ale nabíhající Moc bohužel už nedoskočil.

 

Ve 40. minutě to před hostující brankou doslova vřelo. Odražený balón se dostal na kopačky Rubého a ten ho napálil nezadržitelně do branky. 1:0!

 

 

Hosté se ještě nevzpamatovali z inkasovaného gólu a mohlo být ještě hůř! Těžký v 41. minutě našel hlavu nabíhajícího Haase, ale Muczka fantastickým zákrokem vyrazil balón ze šibenice na rohový kop. 

Opava by nedala gól i kdyby hrála 200 minut

Ani po přestávce se diváci nenudili. V 55. minutě si Muczka poradil se sólovým nájezdem Rubého, konečky prstů vyrazil míč na rohový kop.

 

Vyrovnávací gól měl v 71. minutě na kopačkách Gebauer, ale Kolenko ho skvělým  zákrokem o gólovou radost připravil.

 

V 73. minutě našel Pavelka svým centrem Jurečku, jeho „nůžky“ se však mezi tyče nevešly.

 

V 75. minutě pelášil na branku hostů Klinger, v poslední chvíli zablokoval jeho střelu Metelka a ta skončila v rukavicích Muczky! Gólem neskončila na druhé straně ani střela Rubého v 79. minutě, od tyče se odrazila do padajícího Muczky! Hosté vrhli všechny síly do vyrovnání.

 

 

V 85. minutě hlavičkoval po rozehraném rohovém kopu Dřizgevič, Kolenko však udržel čisté konto. Na výsledku se nic nezměnilo ani v 89. minutě, když jedovka Dřizgeviče skončila jenom na boční síti! Z plného bodového zisku a cenného skalpu se tak radovali domácí.



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Dušan Christoph, trenér: Já tomu ještě ani nemohu věřit a dojetím skoro ani mluvit. V pátek jsme uvažovali, kdo bude vlastně schopen v tomto prestižním utkání nastoupit. Kanonýři Adamík a Labuda ne, ani Romaněnko s Baránkem. To co však dnes naši kluci předvedli, to zaslouží jen slova obdivu a chvály. Nasazení, bojovnost a vůle překonat všechny trable, klobouk dolů! Od začátku zápasu soupeř dokazoval svou nespornou kvalitu, vítězství je o to cennější a hlavně taky povzbuzením do dalších kol!

SFC Opava B
Lubomír Hrabina, trenér: Vidíte to na mně. Jsem prostě nejen překvapen, ale především zklamán. Hlava mi to nebere. V týdnu se na regionální derby svědomitě připravujeme, makáme, jsme odhodláni vyhrát, ale výsledek? Zápas dobře rozehraný však nedokážeme proměnit v bodový zisk. Je to bez dalších slov…….



Sestavy


FC Dolní Benešov
O. Kolenko [-] - L. Foitzik [-] (91. O. Adamík [-] ) , V. Těžký [-] , B. Moc [-] (90. M. Večerek [-] ) , O. Haas [-] , M. Juchelka [-] , M. Hartmann [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , M. Václavek [-] , J. Býma [-] (68. D. Klinger [-] )

SFC Opava B
D. Muczka [-] - P. Dřizgevič [-] , M. Helebrand [-] - T. Gebauer [-] , V. Berger [-] , P. Mezera [-] , F. Metelka [-] , D. Ivan [-] (58. P. Pavelka [-] ) - T. Machálek [-] (62. A. Helebrand [-] ) , T. Adamovský [-] (77. J. Farský [-] ) , V. Jurečka [-] -

ŽK: 34. P. Rubý , 66. L. Foitzik , 69. M. Juchelka - 49. P. Dřizgevič , 59. T. Adamovský , 61. P. Mezera .
Počet diváků: 163. Rozhodčí: ŠKROBÁK Lukáš - LYSÁK Václav, CHLEVIŠŤAN Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.