2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 16:30

3.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolnobenešovští poslali Hranice do čela tabulky


Branky


0

Dolnobenešovští přijali v letošním ročníku nabídku fotbalové metodické komise a ukazují svým soupeřům, jak se dá přijít o bodový zisk v utkání, kdy se šance nemění v góly. V minulém domácím utkání to zažili hosté z Valašského Meziříčí a tentokrát to předvedli Hranicím. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Benešov spálil vše co šlo

Zápas začali hosté ve velkém stylu. Ve 2. minutě naservíroval Foitzik nadýchaný centr na hlavu Těžkého, jeho hlavička se mezi tyče nevešla. V 5. minutě nenašel přesnou mušku v koncovce Adamík. V 10. minutě se řítil na branku Býma, jeho střela však trefila jenom tělo padajícího Tomečka. V 11. minutě poslal na zteč dlouhým pasem Haas Těžkého a ten se trefil báječně – 0:1. Překvapeným domácím trvalo téměř půlhodinu, než se z toho otřepali. Ve 27. minutě našel Vyka nabíhajícího Ference, ale jeho hlavička šla hodně mimo branku. O minutu později poslal Ferenc na branku hostů „padající list“, z brankové čáry ho stačil Rubý vyhlavičkovat do bezpečí! Hosté mohli své vedení pojistit ve 32. minutě, Rubý poslal Adamíka do „loženky“, super šance však skončila na hrudi Tomečka!!! Gólem neskončila ani další tutovka hostů ve 37. minutě, hlavička Moravce zasvištěla po akci Rubého těsně vedle levé tyče už bezmocného Tomečky. No a co muselo zákonitě následovat? Ve 42. minutě se hosté marně dožadovali odpískání nedovoleného zákroku, akce pokračovala brejkem domácích, Nehyba viděl nabíhajícího Kuchaře a ten nezaváhal – 1:1! 

 

 

O všem rozhodl Ferenc

Druhý poločas začal další šancí hostů. Býma poslal v 50. minutě z levého křídla nádherný centr do ohně, ale Foitzik na balón bohužel nedoskočil. V 54. minutě rozjásal domácí příznivce Ferenc, který prodloužil přímý kop Vanducha do branky hostů – 2:1. Vyrovnání měli hosté na svých kopačkách už o minutu později. Býmovu dělovku vyrazil Tomečka před Adamíka, ale ten se z gólu neradoval. V 58. minutě kopal přímý kop z dobré pozice Rubý, ale Tomečka přilepil balon bezpečně na svou hruď. Fotbalová štěstěna se opakovaně odvrátila od hostů v 68. minutě. Po parádní akci Václavka skončila střela jenom na levé tyči už překonaného Tomečka…. Domácí mohli přidat pojistku na své vedení v 70. minutě. Kolenko v brance hostů si však výtečně poradil s dělovkou Lasovského i s dorážkou Kundráta. Dolnobenešovští se z gólu neradovali ani v závěru utkání. V 78. minutě poslal do šance Adamík Klingera, s jeho hlavičkou si bravurním zákrokem poradil znovu Tomečka. Když gólem neskončila ani další hlavička Moravce po akci Václavka v  80. minutě, tak se hosté v krátkém čase znovu přesvědčili, že sebevětší počet šancí nestačí bez vstřelených gólů na bodový zisk….. Šťastné vítězství Hranic naopak znamená po třech odehraných kolech jejich posun na 1. místo divizní tabulky!



Ohlasy k zápasu


SK Hranice
Rostislav Sobek, trenér:: Každé utkání s Benešovem se podobá jako vejce vejci. Kvalitní soupeř nás v prvním poločase jasně přehrál. Je silný v křídelních prostorech, dnes ho zradila střelecká muška. Naše mužstvo vrátil do hry vyrovnávací gól. Vítězství jsme dnes získali ne tak fotbalovou kvalitou jako bojovným srdcem a touhou vyhrát.

FC Dolní Benešov
Dušan Christoph, trenér: Kdo viděl utkání na vlastní oči tak si udělal hodnocení sám. Místo vítězství jsme zase odešli bez bodu. Kdybych věděl, proč nedáváme ani ty supergólovky, tak bychom patřili do čela tabulky. No nedá se nic dělat, než dále tvrdě pracovat v přípravě a věřit, že se fotbalová štěstěna přikloní i na naši stranu.



Sestavy


SK Hranice
J. Tomečka [-] - M. Lasovský [-] , J. Nehyba [-] , A. Širůček [-] , J. Ferenc [-] (88. J. Frydrych [-] ) , M. Kuchař [-] , M. Vyka [-] , R. Kundrát [-] , R. Kalous [-] (75. D. Šigut [-] ) , T. Čáp [-] , R. Sobek [-] (34. P. Vanduch [-] )

FC Dolní Benešov
O. Kolenko [-] - L. Foitzik [-] (69. J. Oberherr [-] ) , V. Těžký [-] (64. D. Klinger [-] ) , O. Haas [-] , M. Juchelka [-] , M. Hartmann [-] , O. Adamík [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , M. Václavek [-] , J. Býma [-]

ŽK: 36. M. Lasovský , 47. J. Nehyba - 79. J. Oberherr , 86. O. Adamík .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: KOLÁČEK Jan - NOVÁK Michal, ŠIŠTÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.