Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2016 17:00

2.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáp rozhodl o třech bodech pro Hranice


Branky


0

Ve vyrovnaném utkání, nakonec byli šťastnější hosté a vezou si ze Šumperku "zlaté" tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šumperk bleskurychle udeřil

Domácí Šumperk začal zápas famózně a už ve 3. minutě se dostal do vedení zásluhou Michal Muzikab)nta, který po pěkné akci zasunul míč za bezmocného Tomečku v bráně Hranic. Ale nakonc to pradoxně více nakoplo hostující tým. A tak hned ve 12. minutě, po rohovém kopu, dopravil míč do sítě domácích hranický Radim Kundrát. No a když ve 40. minutě dal gól Jan Nehyba, šlo se do kabin za překvapivého stavu 1:2.

Čáp rozhodl

Druhý poločas byl ve znamení tlaku domácích, ale naopak více gólovek měli hosté. Ale ani z těchto příležitostí se nic neurodilo. A štěstěna se na domácí usmála. V 54. minnutě utekl domácí Lukáš Horák a nemýlil se 2:2. Tlak domácích se zvyšoval, ale otočení skóré to nevedlo. A tak vzal vše na sebe hranický kapitán Tomáš Čáp a zajistil tak všechny tři body pro Hranice. 2:3. 



Ohlasy k zápasu



SK Hranice
Rostislav Sobek, trenér.: Oproti minulému utkání jsme hráli špatně v útočné fázi, nedařilo se nám hrát do prostorů, i proto jsme rádi, že se nám nakonec podařilo potvrdit výhru z úvodního kola. Byl to dnes spíše remízový zápas, ale bojovností jsme dokázali urvat tři body.



Sestavy


FK Šumperk
J. Šafář [-] - R. Jurásek [-] , E. Kotzmann [-] (81. P. Kolomazník [-] ) , M. Jindra [-] , Z. Horák [-] (46. P. Strnad [-] ) - F. Rozsíval [-] , M. Muzikant [-] , M. Rýznar [-] - J. Nimrichtr [-] - L. Horák [-] , M. Podhorný [-]

SK Hranice
J. Tomečka [-] - M. Lasovský [-] , J. Nehyba [-] (79. M. Kubica [-] ) , A. Širůček [-] , R. Sobek [-] (72. D. Šigut [-] ) , J. Ferenc [-] , M. Kuchař [-] , M. Vyka [-] , R. Kundrát [-] , R. Kalous [-] (66. D. Malaník [-] ) , T. Čáp [-]

ŽK: 25. M. Rýznar - 44. M. Kuchař , 58. J. Nehyba , 74. M. Vyka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Slaminka Josef - RICHTÁR Jaromír, MACRINEANU Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.