4:1
(3:0)
90. D. Kavka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:30

20.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bzenec rozhodl o třech bodech v první půli


Branky


6. L. Škodík , 31. T. Zůbek , 45. P. Horňák , 59. T. Reška - 90. D. Kavka (p.)
0

Bzenec šel rychle do vedení, které navýšil po půlhodině hry. Těsně před koncem prvního dějství vsítil třetí branku. Po hodině hry zvyšovali domácí už na čtyřbrankový rozdíl. Polná už jen snížila jednou brankou v poslední minutě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Bzence zamířila Polná. Bzenec ještě na jaře nevyhrál, takže si chtěl před svými fandy spravit chuť. Rozhodující v první půli byly standardní situace. Bzenec mohl jít do vedení už v první minute, ale Zúbek v jasn šanci přehodil hotujícího brankáře i s brankou. Bzenec svého protivníka ze začátku pořádně zmáčkl,a vybojoval si několik standardek. Pumelici Horňáka ještě Vavroušek vyrazil s vypětím sil na roh, z něhož centr Šmahaje přizvedl Košut a nikým nekrytý Škodík poslal hlavou balon do brány - 1:0. Hosté po iobdržené brance hru srovnali. Střelu hostujícího Urbánka vyrazil Mrkvica, Holubova dorážka mířila nepřesně. Po Zůbkově rohu hlavičkoval bzenecký Petrucha zblízka nad. Polná reagovala zakončením Bendy vedle. O chvíli později hostující Kubec ani nadvakrát nepřekonal výtečného Mrkvicu. Po půlhodině hry Bzenec podruhé udeřil. Dlouhý aut Škodíka přistál u Zůbka, který jej poslal k tyči - 2:0. Po dalším dlouhém autu Škodíka propálil v závěru první půle hostujícího brankáře Horňák - 3:0. 

 

Vedení mohli domácí navýšit hned zkraje druhé půle, ale kanonýr Kasala pálil vedle. Čtvrtou branku vsítil Bzenec po hodině hry,  když samostatný nájezd využil Reška - 4:0. O pár chvilek později byl vyloučen hostující obránce Kučera, a hosté museli dohrávat o deseti.Bzenec mohl proti oslabenému soupeři navýšit skóre, ale tutovky zahodili Horňák, který trefil tyč, Kasalovi nebyl uznán gól pro ofsajd, a nepřesným střelcem byl i Mlýnek. Hosté snížili až v poslední minutě, když proměnil penaltu Kavka - 4:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Bzenec
Libor Škodík (trenér, hodoninsky.denik.cz): Jsem spokojený. Naše vítězství je zcela zasloužené.

Slavoj Polná
Michal Lovětinský (trenér, hodoninsky.denik.cz): Ve Bzenci jsme neodehráli špatný zápas, i v deseti lidech jsme byli důstojným soupeřem. Domácí měli strach, že vstřelíme nějaký gól, třeba se chytneme a zápas zdramatizujeme. Pokud by bylo skóre třeba 4:3, tak bychom se nezlobili. Bohužel na rozdíl od soupeře jsme šance nedali. Domácí nás předčili důrazem v koncovce.



Sestavy


TJ Slovan Bzenec
D. Mrkvica [-] - J. Mokrý [-] , T. Košut [-] , T. Petrucha [-] , J. Chromeček [-] - P. Horňák [-] , T. Zůbek [-] , D. Šmahaj [-] (68. L. Mlýnek [-] ) , L. Škodík [-] - T. Reška [-] , P. Kasala [-] (76. J. Sasínek [-] ) -

Slavoj Polná
D. Vavroušek [-] - V. Haala [-] , J. Zábrodský [-] , D. Kavka [-] , J. Holub [-] (46. D. Kavka [-] ) , Z. Kučera [-] , J. Kubec [-] , J. Urbánek [-] (64. Z. Tlačbaba [-] ) , P. Benda [-] , D. Čížek [-] , T. Válek [-] (73. J. Hrdlička [-] )

ŽK: 56. P. Kasala , 89. T. Košut - 39. J. Holub , 54. D. Kavka , 56. Z. Kučera , 57. D. Čížek , 64. J. Kubec . ČK: 62. Z. Kučera .
Počet diváků: 195. Rozhodčí: ZAORAL Vít - KOLÁČEK Jan, POSPÍŠIL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.