2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina získala tři důležité body


Branky


0

Vrchovina během zápasu získala dvoubrankový náskok. Hosté sice hned vzápětí korigovali skóre, ale navíc se už nezmohli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vrchovina měla skvělý vstup do zápasu. Už v 5. minutě malém rozlomil břevno z trestňáku Michal. Následovaly promarněné šance Poula a Kováře. Do sítě si neprošla ani nadějná hlavička. Skóre zápasu otevřel ve 27. minutě Ošmera, který se individuálně prosadil a tvrdou střelou poslal Vrchovinu do vedení - 1:0. Po inkasovaném gólu Polná postupně vyrovnala hru, ale do poločasové pauzy se už skóre nezměnilo a Vrchovina vedla 1:0.

 

 

Rovněž start do druhého dějství vyšel lépe domácí eskadře. Centr Ošmery vypadl nešťastně hostujícímu brankáři z rukou rukou, Skalník uvolnil Poula a ten podruhé napnul síť - 2:0. Po hodině hry Urbánek nádherně zakroutil trestňák vedle zdi a vykřesal jiskérku naděje pro hosty - 2:1. Polná otevřela hru, ale domácí od pohromy dvakrát zachránil brankář Šmída při tutovkách Fadrného a Urbánka. Definitivní pojistka mohla přijít v 90. minutě, ale dva domácí hráči, kteří šli na brankáře nezakončili přesně.

 

 



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě
Richard Zeman (trenér, zdarsky.denik.cz): Se ziskem tří bodů jsem samozřejmě spokojený. Dvě třetiny utkání to byl z naší strany nadějný výkon, závěrečnou půlhodinu jsme ale nezvládli. Musíme si to vyhodnotit, nicméně pozitivní pocity převládají.




Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - O. Vícha [-] , K. Skalník [-] , D. Bača [-] , P. Chalupa [-] - M. Žák [-] (83. M. Šmída [-] ) , L. Michal [-] , P. Ošmera [-] - M. Kovář [-] , M. Skalník [-] (90. A. Burian [-] ) , T. Poul [-] (77. R. Blažíček [-] ) -

Slavoj Polná
J. Skočdopole [-] (24. D. Vavroušek [-] ) - V. Haala [-] (82. T. Válek [-] ) , D. Čížek [-] , Z. Kučera [-] - J. Zábrodský [-] , D. Kavka [-] , J. Holub [-] (34. Z. Tlačbaba [-] ) , J. Fadrný [-] , D. Kavka [-] , J. Urbánek [-] - J. Hrdlička [-] -

ŽK: 59. D. Bača - 6. D. Čížek , 83. Z. Tlačbaba .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Kolář Jaroslav - SLOVÁČEK Adam, MAREK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.