3:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2016 16:30

15.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná srovnala v samém závěru dvěma góly


Branky


35. J. Habanec , 44. M. Kovář , 82. M. Kovář - 41. J. Hrdlička , 87. J. Hrdlička , 89. D. Kavka (p.)
0

Ještě osm minut před koncem vedl Broumov o dva góly. Ani to však domácímu celku nestačilo, Polná se totiž nevzdala a v drtivém finiši zápasu dokázala vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství vyšlo lépe domácí družině z Brumova. V 35. minutě přečíslili domácí fotbalisté hostující defenzívu a Habanec střelou do šibenice otevřel skóre zápasu – 1:0. O šest minut později se ale balon dostal k hostujícímu Hrdličkovi, který se štěstím vyrovnal účet zápasu – 1:1. Domácí však ještě před přestávkou šli znova do vedení. Brumov znovu podnikl bleskový výpad, a Kovář opět strhl misky vah na stranu domácích – 2:1.

 

Po přestávce začala Polná aktivněji a domácí se měli co ohánět. Jejich snaha však k vyrovnávací brance zatím nevedla. Naopak byl to Brumov, který se radoval ze vstřelení branky. Osm minut před koncem se znovu prosadil agilní Kovář – 3:1.

 

Kdo si však myslel, že je už rozhodnuto, hluboce se mýlil. Hosté se nevzdávali a v závěru zápasu se jim povedl malý zázrak. Tři minuty před koncem si na krásnou přihrávku naběhl hostující Hrdlička a snížil – 3:2. Brumov si hned po rozehrávce vypracoval velkou šanci, ale brankář Skočdopole jejich střelu vytěsnil mimo tři tyče. Z následného protiútoku se urodila penalta, kterou zkušeně proměnil v poslední minutě hostující Kavka, který tak svému týmu zajistil bod – 3:3.

 

Autor: Tomáš Holata



Sestavy


FC Brumov
J. Semanko [-] - M. Chovanec [-] , O. Sucháček [-] , J. Fojtík [-] (46. D. Polách [-] ) , D. Ritter [-] - J. Vítek [-] , M. Novák [-] , M. Kolář [-] - O. Bartozel [-] (85. A. Pecha [-] ) , M. Kovář [-] , J. Habanec [-] (76. P. Naňák [-] )

Slavoj Polná
J. Skočdopole [-] - V. Haala [-] , J. Zábrodský [-] , I. Ujčík [-] - J. Klíma [-] (72. J. Holub [-] ) , Z. Tlačbaba [-] (58. T. Válek [-] ) , D. Kavka [-] , J. Kubec [-] , J. Urbánek [-] , P. Benda [-] - J. Hrdlička [-]

ŽK: J. Semanko , 39. D. Ritter , 49. M. Kovář , 53. M. Novák - 71. I. Ujčík , 75. J. Kubec , 85. J. Urbánek .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Mayer Jan - NEJEZCHLEB Miroslav, TOMANEC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.