1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:00

13.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná přerušila černou sérii


Branky


78. M. Vomela - 45. J. Urbánek , 63. J. Urbánek (p.) , 75. V. Haala
0

Polná vyhrála po delší době. V zápase vedla dokonce o tři body. Domácí už jen skóre korigovali jedním přesným zásahem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodním poločase odehrála domácí družina velmi solidní partii. Po sedmnácti minutách hry se řítil na hostující svatyni zcela osamocený Vopršál, který ale napálil míč vedle tyče hostující brány. Ve 33. minutě zahrozila Polná, ale brankář Jícha Kubicovi šanci bravurním zákrokem zlikvidoval. V závěru poločasu vyrobila domácí defenziva fatální chybu, kterou hostující Urbánek potrestal a otevřel gólový účet - 0:1. 

 

Ve druhé části se hra domácího Žďáru utápěla v křeči, čehož Polná dokázala bezezbytku využít. V 63. minutě zahrál domácí hráč v pokutovém území rukou a nařízenou pentli v pohodě uklidil za záda domácího  brankáře Jíchy Urbánek - 0:2. Patnáct minut před závěrečným hvizdem arbitra Polná přidala třetí branku, když Haala přehodil mazácký Jíchu - 0:3. Domácí pak sice v 78. minutě dokázali snížit, kdy se po samostatné akci prosadil Vomel. Navíc se však už nezmohli a Polná v naprosté pohodě dokráčela za třemi body.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Vladimír Hekerle (trenér): Polná byla od prvního gólu lepším mančaftem a vyhrála naprosto zaslouženě. My se trápíme, zkusíme to příští týden zlomit, ale musíme začít sami od sebe a pořádně si to nejprve rozebrat.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
F. Jícha [-] - P. Machatka [-] (83. O. Růžička [-] ) , M. Vomela [-] , P. Ločárek [-] (73. J. Mašek [-] ) , M. Veselý [-] , Š. Wasserbauer [-] - R. Sodomka [-] , T. Janů [-] , J. Nedvěd [-] - M. Vopršal [-] , D. Russ [-] (46. L. Trojánek [-] )

Slavoj Polná
J. Skočdopole [-] - M. Šimek [-] , V. Haala [-] , J. Zábrodský [-] - J. Klíma [-] (88. T. Válek [-] ) , J. Kubec [-] , P. Benda [-] (83. D. Procházka [-] ) , J. Urbánek [-] - D. Kavka [-] , J. Hrdlička [-] (66. Z. Tlačbaba [-] ) - J. Fadrný [-]

ŽK: 21. M. Veselý , 25. Š. Wasserbauer - 21. J. Urbánek , 77. J. Fadrný , 91. D. Kavka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Soukal Bedřich - GALÁŘ Jakub, TUNKA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.