0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 10:15

12.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodonín poprvé ztratil body


Branky


0

Diváci se branky nedočkali a Hodonín tak poprvé v sezoně ztratil dva body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku se domácí družina snažila hrát kombinačně. Hodonín odpovída dlouhými nákopy na fovarda Masaryka. V úvodní dvacetiminutovce domácí vyslali několik centru do pokutového území hostů, ale ty odvrátila spolehlivá defenzíva hostů. Po dvaceti minutách zastavil samostatný nájezd Matůše praporek pomezního rozhodčího. O dvě minuty později nebyl domácím uznanán gól Kříže pro ofsajd. Po půlhodině hry se dostal k pěkné střele Elšík, ale hostující obrana jí zblokovala na roh. Na druhé straně pokus Masaryka chytá domácí brankář Jelínek. Pět minut před odchodem chyběly milimetry Švachovi k zakončení. 

 

Ve druhé části se hrálo převážně ve středu hřiště, kde docházelo k mnoha soubojům. V 54. minutě míříl domácí Matůš do brány, ale míč stačil v poslední chvíli poslat do bezpečí hostující zadák. V 66. minutě nedokázal usměrnit rohový kop do hostující branky hlavou Mezírka. Zavěrečná desetiminutovka zápasu byla v režii Slavičína. Pět minut před závěrečným hvizdem odcentroval Mezírka míč přesně na hlavu Kříže, kterému byla branka malá. V poslední minutě se dostal do vyložené šance Matůš, ale místo zívající prázdné branky, napálil míč do tyče. A když poslal v nastavení míč nad i domácí Urban, skončil zápas remízou.



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín
Lubomír Hnilo (trenér): Utkání s Hodonínem byla taktická bitva. V prvním poločase hosté hrozili hlavně ze standardních situací, ale mužstvo to ustálo a živilo naději na bodový zisk. V prvním poločase byly sporné momenty, kdy nám neuznal rozhodčí na pokyn pomezního gól Kříže. Ve druhém poločase hosté víceméně jen čekali, co bude a hráli vyloženě na brejky. S těmi jsme si dokázali poradit a měli jsme na druhé straně dvě tutovky. Bohužel Pavel Kříž trefil hlavičku vedle a Lukáš Matůš zakončil do tyčky. Utkání tak bohužel pro nás skončilo bezbrankovou remízou, ale hráči si zaslouží pochvalu za odvedený výkon




Sestavy


FC TVD Slavičín
P. Jelínek [-] - P. Elšík [-] , D. Horáček [-] (79. V. Kalus [-] ) , O. Školník [-] , L. Matůš [-] , J. Lukaštík [-] , L. Mezírka [-] , P. Kříž [-] , M. Goňa [-] , P. Švach [-] , T. Švach [-]

FK Hodonín
M. Petráš [-] - P. Fojtík [-] , J. Červinek [-] , P. Kyselka [-] , R. Konečný [-] - R. Holešinský [-] , T. Polách [-] (64. J. Hesek [-] ) , Z. Šturma [-] , J. Bartoš [-] , O. Paděra [-] (87. T. Mareš [-] ) - P. Masaryk [-] (90. P. Dovhanyuk [-] )

ŽK: 25. J. Lukaštík , 75. L. Matůš - 35. J. Červinek , 49. Z. Šturma .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: MIČKA Adam - ŠULA Petr, NIEDERLE Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.