1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 14:30

12.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice poprvé doma tratily body


Branky


0

Hubené vedení domácí Rosice ve druhém dějství neudržely, a zápas skončil plichtou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rosice vstoupily do zápasu pěkně zostra a v 6. minutě odcentroval zlevé strany Černý a Malatovi k míči chyběl krok. O dvě minuty později zahrával přímý kop Drbal, hostující brankář Svoboda podklouzl, ale míč proletěl jen kolem jeho prázdné branky. Po deseti minutách utekl po lajně Vaněk, který našel ve vápně Šípa, jehož pumelice skončila těsně nad břevnem. Bystřice se poprvé do zakončení dostala v 15. minutě, když střela Adamce se otřela o břevno. Ve 23. minutě vyzkoušel pozornost domácího brankáře střelou asi z třiceti metrů Malý. Brankář jeho střelu pouze vyrazil, ale dorážku Čecha dokázal zpacifikovat.  O dvě minuty později se uvolnil rosický Malata přes dva stopery a propálil hostujícího brankáře Svobodu - 1:0. Hosté reagovali v 38. minutě střelou Šponara z osmi metrů, která však mířila nad. Do kabin tak šly Rosice s hubeným náskokem. 

 

I druhá půle žačala šancemi domácích. V 50. minutě nedoskočil roh Šípa na zadní tyči Novotný. O pět minut pozdějí chyboval hostující brankář Svoboda, ale Černý míč do sítě nedokázal dopravit. V 57. minuty volil Novotný místo přihrávky slabou střelu do náruče brankáře. Po hodině hry domácí polevili a stáhli se před vlastní pokutové území. V 59. minutě zahrozil hostující Malý střelou těsně mimo branku. Vyrovnání se hosté dočkali v 69. minutě, když se z hranice šestnáctky prosadil Padrtka - 1:1. Domácí mohli strhnout vedení na svou stranu sedm minut před koncem, ale Čech zamířil jen těsně vedle. V závěru se Rosice snažily strhnout výhru na svou stranu, ale vytěžily jen několik rohů. Z nich se ale nic neurodilo. 



Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - P. Šíp [-] , F. Novotný [-] (65. V. Kratochvíl [-] ) , P. Drbal [-] , P. Malata [-] , J. Černý [-] , J. Havlásek [-] , M. Kugler [-] , J. Vaněk [-] (83. J. Foral [-] ) , M. Kršák [-] , J. Vítámvás [-]

SK Bystřice nad Pernštejnem
F. Svoboda [-] - M. Šponar [-] , T. Padrtka [-] , R. Sklenář [-] (89. M. Mezník [-] ) , M. Malý [-] , P. Blaha [-] , F. Adamec [-] (91. R. Horák [-] ) , Z. Sklenář [-] , L. Zbytovský [-] , D. Čech [-] (86. M. Svoboda [-] ) , V. Mitáš [-]

ŽK: 61. P. Šíp , 70. P. Malata , 79. M. Kugler , 86. J. Havlásek - 66. P. Blaha , 76. T. Padrtka .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Jahoda Jaroslav - PFEIFER Michal, NEJEDLÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.