P. Musil 63.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 10:15

10.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břeclav přišla o výhru sedm minut před koncem


Branky


0

Břeclav se ujala vedení po hodině hry. O svůj hubený náskok přišla v 83. minutě. V zápase, kde domácí hráli celý druhý poločas se tak zrodila remíza. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Břeclavi zavítalo mužstvo ze Staré Říše, a první dějství moc zajímavou podívanou nenabídlo. Hrálo se převážně mezi šestnáctkami obou týmů, a ani jeden ze souborů si vážnější šanci nevypracoval. Jediné vzrušení přinesl závěr poločasu, když byl vyloučen hostující Vodáček, který v rozmezí pěti minut velmi lehkovážně obdržel dvě žluté karty a musel předčasně pod sprchy. 

 

Začátek druhého dějství byl ze strany domácí Břeclavi značně rozpačitý. Domácí se nemohli srovnat s faktem, že mají na hřišti o jednoho hráče navíc. Naopak byla to Stará Říše, která mohla udeřit, ale forvard Chlumský poslal svou střelu jen těsně mimo tyčku. Břeclav se za nato chvíli dostal do protiútoku, ale Lucas poslal míč taky mimo tři tyče. Do vedení šla domácí družina v 63. minutě, když se míče zmocnil Musil, obešel několik protihráčů a křižnou střelou napnul síť - 1:0. Břeclav se snažila pak vsítit pojišťující trefu. Vytvořila si tlak, ale ani Lucasovo, ani Musilovo zakončení k úspěšnému cíli nevedlo. Proto přišel sedm minut před koncem zákonitý trest, když zaváhání břeclavské zadáka využil Chlumský, který přešel přes dva hráče, nahrál Hekerlemu, který vybídl ke skórování Brnického, který tak stanovil konečné skóre zápasu - 1:1.   



Ohlasy k zápasu


MSK Břeclav
Bohumil Smrček (trenér, breclavsky.denik.cz): Tento zápas jsme měli vzhledem k vývoji dotáhnout do vítězného konce. Hráli jsme v početní převaze a vytvořili si více šancí. Bohužel jsme je neproměnili a po chybách obdrželi vyrovnávací gól.

FSC Stará Říše
Luděk Kovačík (trenér, zdarsky.denik.cz): Za ten druhý poločas v deseti, který jsme odehráli velmi kvalitně, jsme si bod zasloužili. Remíza je naprosto spravedlivá. Já už ani nedoufal v dobrý výsledek, ale tohle je nádherný.



Sestavy


MSK Břeclav
D. Kunický [-] - J. Fiala [-] , L. Ianosteac [-] , A. Smejkal [-] , J. Hloch [-] - S. Lapin [-] (87. M. Wallisch [-] ) , D. Presl [-] , R. Svoboda [-] , P. Simandl [-] - P. Musil [-] , C. De [-]

FSC Stará Říše
M. Jícha [-] - M. Kadlec [-] , P. Příborský [-] , V. Dvořák [-] , R. Cipruš [-] (16. D. Chlumský [-] ) - M. Pokorný [-] , J. Vodáček [-] , P. Severa [-] , L. Hekerle [-] - M. Brnický [-] , M. Vacek [-] (71. A. Plichta [-] )

ŽK: 27. C. De , 39. S. Lapin - 37. J. Vodáček , 84. M. Kadlec , 84. M. Brnický , 90. L. Hekerle . ČK: 42. J. Vodáček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Mayer Jan - SOUKAL Bedřich, ZAPLATILOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.