2:4
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 16:30

24.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zmrtvýchvstání v podání Uničova


Branky


18. O. Buček , 29. O. Pyclík - 53. T. Komenda , 61. R. Juřátek (p.) , 80. P. Kasal , 91. A. Krč
0

Jako den a noc bylo utkání pro oba soupeře. Domácí překvapivě ovládli první poločas 2:0 a lídra soutěže k ničemu nepustili. Druhý poločas pak už Uničov hodně zabral a několikrát domácí zamkl na jejich polovině. Výsledkem toho byly čtyři góly a obrat skóre. Uničov si tak udržel pětibodový náskok na Sigmu B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli efektivní

Domácí zahrozili hned v sedmé minutě, kdy se po skrumáži po standardce dostal k hlavičce Vedral, ale mířil těsně nad. V desáté minutě roztáhl Vejvoda hru napravo na Krče, který vystřelil po zemi, Mucha míč vyrazil a následná střela Vasiljeva byla zblokována. V 11. minutě pískl rozhodčí malou domů a domácí měli obrovskou šanci z nepřímého volného kopu, ale trefili pouze zeď. 

 

V 18.minutě šli domácí dva na dva, Buček to vzal na sebe a střelou zpoza vápna, tečovanou Swiechem, dostal míč za Uvízla. Ve 21. minutě tečovaný centr Vasiljeva skončil těsně vedle. O minutu později přešel Dostál přes dva hráče a dal pod sebe na Vasiljeva, jehož střela byla zblokovaná. Ve 29. minutě předvedli domácí krásnou akci. Šteigl si narazil s Nekudou, který centroval a na přední tyči si na míč naskočil Pyclík a hlavou poslal domácí do dvoubrankového trháku.

 

Ve 34. minutě z třiceti metrů vystřelil Binar, ale jeho střela letěla asi metr vedle. Ve 39. minutě vystřelil Nekuda z voleje, ovšem jeho střela byla sražena na roh. Dvě minuty před koncem udělal Krč hezky hráče v souboji jeden na jednoho, nahrál Vasiljevovi, ten vystřelil po zemi přesně do míst, kde stál Mucha.

Hosté jako vyměnění

V 50. minutě Krč patičkou vyslal Vasiljeva, který po zemi znovu mířil do Muchy. O minutu později Kasal centroval a míč si na přední tyči nešikovně srazil do vlastní brány Vedral a bylo sníženo.

 

V 52. minutě Šteigl centroval na Nekudu, který přízemní střelou trefil nohy Uvízla. V 54. minutě utíkal hostující obraně Šteigl. Obránce si pomohl lehkým přidržením, ale nepískalo se. Rozladěný hráč domácích pak viděl žlutou kartu za protesty a následně byl střídán, hrozilo to vyloučením. V 59. minutě si dal Vasiljev míč do vápna a byl faulován. Juřátek penaltu kopl výborně a poslal brankáře na druhou stranu.

 

V 63. minutě přišel centr na zadní tyč, kde si Nekuda zpracoval míč a z hranice malého vápna trefil bránícího Rajnohu a byl z toho pouze roh. V 68. minutě Swiech špatnou přihrávkou poslal málem domácí do brejku, ale v poslední chvíli zasáhl ve skluzu Vejvoda. V 79. minutě Vasiljev prošel mezi čtyřmi obránci a poslal míč z brankové čáry pod sebe na Kasala, který jej uklidil do prázdné brány. V 82. minutě Binar kolmicí našel Krče, ten střílel na přední tyč, ale minul bránu. V první nastavené minutě šli hosté do přečíslení. Vasiljev dal Nucovi, ten vrchem na Krče, který šel sám a šajtlí na zadní se štěstím prostřelil Muchu.



Ohlasy k zápasu


1. HFK Olomouc
Vlastimil Palička - trenér 1. HFK Olomouc: "Sehráli jsme utkání dvou poločasů. První jsme hráli aktivně, vedli jsme 2:0 Měli jsme i nějaké další příležitosti, které jsme měli sice i ve druhém poločase. Nekuda měl tři tutovky, ale bohužel nám postupně docházely síly. Projevilo se, že soupeř měl ve středu volno, Sigma odložila jejich zápas. My jsme postupně odcházeli, někteří dřív, někteří později a soupeř jakým je Uničov toho využil a nestačili jsme gólům zabránit."

SK Uničov
Jiří Balcárek - trenér SK Uničov: "Nebyl jsem spokojen s prvním poločasem, přestože jsme tam měli nějaké šance a různé situace, které jsme měli dohrát, ale nedohráli. Hráli jsme staticky, nebyla tam agresivita. V té obrané fázi jsme couvali k brance, kde nám hráči odskakovali pro míč, nechávali jsme je volné, takže jsme hráli takový alibi fotbal bez pohybu, bez agresivity. O poločase jsem musel trošku zvýšit hlas. Stáhli jsme defenzivního Dostála a dali tam konstruktivního Nuce a byli jsme pak už lepší. Projevila se i ta kondice, soupeř hrál ve středu."



Sestavy


1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - A. Řehák [-] , F. Přikryl [-] , T. Wolf [-] (82. M. Krejčí [-] ) , L. Horka [-] , F. Vedral [-] - J. Šteigl [-] (55. F. Žák [-] ) , F. Rýdel [-] , O. Buček [-] - P. Nekuda [-] , O. Pyclík [-] (78. J. Marek [-] )

SK Uničov
T. Uvízl [-] - R. Vejvoda [-] , P. Rajnoha [-] (65. P. Purzitidis [-] ) , J. Swiech [-] , R. Juřátek [-] - P. Kasal [-] (85. L. Koutek [-] ) , T. Binar [-] , T. Vasiljev [-] , D. Dostál [-] (46. T. Nuc [-] ) - A. Krč [-] , T. Komenda [-]

ŽK: 13. F. Přikryl , 55. J. Šteigl , 73. F. Rýdel , 77. A. Řehák , 89. O. Buček - 68. P. Purzitidis , 76. A. Krč , 89. T. Nuc .
Počet diváků: 213. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - HANÁKOVÁ Gabriela, NEJEZCHLEB Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.