1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřkovice doma ztratili


Branky


0

Rozdíl jediného bodu mezi oběma týmy zůstal i po nerozhodném souboji Petřkovic s Hulínem. Na branku z prvního poločasu hostujícího Pospíšila našel odpověď hned dvě minuty po přestávce domácí Staněk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do šaten šťastnější

Na malém hřišti v Petřkovicích diváci v prvním poločase moc šancí neviděli. Svou první šanci domácí neproměnili. Ve 34. minutě se událo to nejdůležitější. Branku v tomto čase vstřelil Tomáš Pospíšil a Hulín vedl 1:0.

Brzké srovnání

Hráči se pořádně nestačili rozkoukat a hned po dvou minutách domácí Staněk vyrovnal na konečných 1:1. Šancí v tomhle utkání bylo po málu a do konce zápasu se diváci třetího gólu už nedočkali



Ohlasy k zápasu


FC Odra Petřkovice
Hulva - trenér FC Odra Petřkovice: První poločas jsme nehráli to, co jsme chtěli. Mohli jsme jít do vedení ale neproměnili jsme šanci a pak jsme sami inkasovali. Druhý poločas už to bylo lepší. Vyrovnali jsme a mohli jsme i rozhodnout v náš prospěch. Je to pro nás ztráta, budeme ty body muset nahrát někde venku.

SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - trenér SK Spartak Hulín: Remíza zasloužená. Nebylo to moc o fotbale, ale spíše o bojvnosti. S bodem z venku jsme spokojeni, ale měli jsme o nějakou tu šanci víc. Vedli jsme a mrzí nás, že jsme dostali hned po přestávce gól.



Sestavy


FC Odra Petřkovice
A. Buček [-] - D. Levčík [-] , D. Špavelko [-] (73. M. Neumann [-] ) , Z. Staněk [-] , A. Hrdlička [-] (86. V. Polášek [-] ) , F. Drozd [-] , M. Halaška [-] , J. Ptáček [-] , R. Baranek [-] , M. Sporysz [-] , M. Václavík [-] (65. L. Švancer [-] )

SK Spartak Hulín
M. Vogl [-] - J. Laciga [-] , J. Kovář [-] (78. M. Minář [-] ) , R. Číhal [-] , V. Ondřejka [-] , T. Pospíšil [-] , J. Zlámal [-] , M. Dvořáček [-] , J. Oulehla [-] (65. V. Barcuch [-] ) , M. Vyskočil [-] , D. Kostka [-] (52. M. Šrom [-] )

ŽK: 40. D. Špavelko , 87. R. Baranek - 50. T. Pospíšil , 81. J. Laciga .
Hráči zápasu: R. Číhal .
Počet diváků: 314. Rozhodčí: Richtár Jaromír - BUREŠ Jakub, DUDA Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.