2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 14:00

12.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V místním derby Smolina překvapivě udolala favorizovaný Tichov


Branky


0

Pravé valašské derby se hrálo v Tichově, kam zavítala nedaleká Smolina. Favoritem tohoto prestižního duelu byli domácí fotbalisté, kteří tuto roli nakonec ale nepotvrdili. Domácí šli sice velmi brzy Struškou do vedení, ale Smolině se podařilo za chvíli srovnat. Hostující mužstvo ožilo a přidalo Barchuchem ještě do poločasu druhou trefu. Ve druhém dějství se hrálo nahoru-dolů, hostující Smolina těsnou výhru uhájila až do konce a po nepřesvědčivých posledních výkonech si v závěru podzimu spravila chuť v derby. Domácí kanonýr Struška navíc nedal penaltu a vzápětí byl vyloučen.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Na hodovou sobotu se v Tichově odehrálo derby se Smolinou. Domácí byli aktivnější a poměrně brzy se ujali vedení Struškou, jehož střelu tečoval obránce mimo dosah Krahulce. Smolina vyrovnala po závaru, kdy si Vaculín zpracoval míč a propálil brankáře. Domácí viděli ofsajd, ale gól nakonec platil. Pak se hrálo hlavně ve středu hřiště, domácí byli fotbalovější, ale prosadila se opět Smolina po dlouhém autu a hlavičce Barcucha. Ve druhé půlce hosté vyklidili střed pole, pozorně bránili, ale dostávali se pod stále větší tlak, který vyvrcholil penaltou pro Tichov. Tu ale skvěle chytil smolinský Krahulec a frustrovaný Struška se nechal vzápětí po druhé žluté kartě vyloučit. Bez svého nejlepšího hráče a v deseti se už domácí do šancí nedostali a hosté slavili asi nečekanou a odbojovanou výhru. Bohužel, zápas místo hezkých fotbalových akcí nabídl hlavně nadávky mezi hráči, střídačkami a diváky, což vyvrcholilo, když domácí „kouč“ nastoupil na závěr utkání s úkolem vyprovokovat hosty k nějaké hlouposti. Po utkání se už vše uklidnilo a padla i nějaká štamprle na udobření.

 

 

 

"Zápas se pro Tichov vyvíjel dobře, jelikož jsme vstřelili první branku hned na začátku. Asi za deset minut ale smolinští fotbalisté srovnali. Gól platil, i když se dva jejich hráči nacházeli asi ve tří metrovém ofsajdu, který uznali i nakonec smolinští hráči, jen ne pomezní s hlavním rozhodčím Měřičkou. Toto Smolinu nakoplo a přidala druhý gól po dlouhém vhozeném autu do přehuštěného brankoviště, kde měli Smolinští výškovou převahu a prosadil se Barcuch. Po poločase Smolinští začali bránit a Tichov  poměrně aktivně dobýval jejich pokutové území. Z toho vznikla šance po faulu a také možnost vstřelit branku z penalty. Nejlepší tichovský střelec Josef Struška ale trefil jen domácího golmana pro něj do ideální výšky a krátce po tom po strkanici byl vyloučen ze hřiště. Toto rozhodlo zápas a v deseti jsme se nedokázali výrazně prosadit. Celý zápas byl velmi vyhrocený a plný emocí. Smolinští hráli tvrdě a agresivně a tím nedovolili našim technickým hráčům výrazně ohrozit jejich branku. Utkání se neobešlo bez spousty strkanic a slovních urážek. Nejraději bych na toto utkání zapomněl a musíme se soustředit na poslední zápas", hodnotí nepovedený zápas brankář Tichova Josef Maniš.



Ohlasy k zápasu


TJ Smolina
Jiří Sucháček, hráč: Dnes jsme nehráli moc dobře, první půle ještě ušla, ale druhou jsme jen bránili a domácí byli lepší i v deseti. Někteří hráči se věnovali víc hádkám a dohadování s některými jedinci z Tichova než fotbalu, a proto to bylo takové zvláštní utkání. Dali jsme celkem štastné branky, zdaleka jsme si nevytvořili tolik šancí, jako v jiných zápasech, ale i proto jsme rádi za takovou výhru. Gólman Krahulec nás zachránil chycenou penaltou, tam se zápas zlomil na naši stranu, i díky vyloučení jejich nejlepšího hráče. My už jsme podzim dohráli, nesplnili jsme cíl alespoň 20 bodů i díky špatné druhé polovině podzimu a hlavně zpackaným zápasům ve Vlachovicích a na Petrůvce, které jsme měli prostě vyhrát. Na druhou stranu, jsme snad kromě Nedašova, hráli se všemi ostatními mužstvy minimálně vyrovnané zápasy.

Tichov
Josef Maniš, brankář: Utkání bylo zbytečně vyhrocené, plné tvrdých zákroků a strkanic, na což jsme doplatili i vyloučením. Klíčovým momentem byla naše neproměněná penalta za stavu 2:1 a pozdější vyloučení neúspěšného autora.



Sestavy


TJ Smolina
J. Krahulec [-] - P. Kolaja [-] (66. V. Lysáček [-] ) , M. Vaculín [-] , P. Sucháček [-] , J. Sucháček [-] , A. Ročák [-] , M. Pykal [-] , M. Kováč [-] , M. Červeň [-] (46. J. Kolaja [-] ) , J. Barcuch [-] , L. Bosák [-] (75. J. Barcuch [-] )

Tichov
J. Maniš [-] - M. Sochora [-] (85. M. Ruman [-] ) , T. Naňák [-] (72. F. Maniš [-] ) , O. Stružka [-] , J. Struška [-] , J. Maňas [-] (46. D. Ščuglík [-] ) , A. Plšek [-] , M. Bařinka [-] , M. Maniš [-] , L. Hruška [-] , P. Juřička [-]

ŽK: 26. L. Bosák , 32. M. Pykal , 70. A. Ročák - 26. J. Struška , 85. M. Sochora . ČK: 72. J. Struška .
Hráči zápasu: J. Krahulec , M. Vaculín - M. Bařinka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MĚŘIČKA Jiří - SÁBLÍK Alois (N), RUMAN Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.