0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 15:00

10.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedašovský Jaroslav Fojtík hatrickem pokořil Hřivínův Újezd


Branky


0

V Hřivínově Újezdě se v nedělním odpoledni představil vedoucí tým tabulky - nedašovská rezerva. Ta zatím prochází soutěží jako nůž máslem a chtěla patřičně využít zaváhání Mirošova v duelu s Tichovem. To se jí nakonec i povedlo zásluhou střelecky disponovaného Jaroslava Fojtíka, který po návratu do sestavy zaznamenal v Hřivínově Újezdě hattrick. Nedašovská rezerva si tak po zlepšeném výkonu ve druhé půli připsala zaslouženě tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli diváci branku neviděli

V Hřivínově Újezdě se představil lídr tabulky z Nedašova a domácí tým měl pro něj být lehkým soustem. Nedašovjané se však v minulém kole hodně natrápili na výhru na rezervou Provodova a střelecká smůla z tohoto duelu, jako by se jim přilepila na paty i v prvním dějství. Hostující Nedašov od začátku utkání diktoval tempo hry a prvních snad dvacet minut nepustil domácí za polovinu. Jenomže pálil vyložené šance a tak se skóre zápasudlouho neměnilo. Nedašov kopal snad deset rohových kopů, několik standartek, ale stále nic, branka domácích jakoby byla zakletá. Na konci poločasu tak mohli jít do vedení překvapivě domácí fotbalisté, jenomže nadějný brejk zahráli zbrkle a hostující obrana nakonec pokus zblokovala. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu a prokřehlí diváci viděli festival zahozených šancí hostů, výborný výkon domácího brankáře a také jedinou obrovskou šanci domácích fotbalistů. Nerovný terém ztěžoval kombinaci a nakopávané míče zatím úspěch u hostujícího celku neměly.

Hosté z Nedašova vstřeli ve druhé půli tři branky

Poločasová pauza Nedašovu hodně prospěla a hned po změně stran se hosté dočkali - pěkná akce po ose Hrnčiřík- Dominik Novák pokračovala k Jaroslavu Fojtíkovi, který střelou od tyče měnil stav utkání na 0:1. Hosté se brankou uklidnili a znovu začali předvádět svoji nátlakovou hru. V 60.minutě předvedl individuální akci u lajny hostující Dominik Novák, jehož střílený centr brankář domácích vyrazil pouze před sebe a osamocený Jarek Fojtík už si věděl rady a zvýšil na 0:2. Domácí se k vážné šanci nedostali a spíše bojovali o dobrý výsledek. Poslední branku utkání přidal opět Jarek Fojtík, kdy po parádním pasu od Prekopa své sólo zkušeně proměnil křížem branky a stanovil konečný výsledek duelu - 0:3. Hosté už zbytek utkání dohráli v poklidu bez inkasované branky.
"V první půli jsme neproměnili téměř nemožné, ale i to se stává. Po pauze jsme dali rychlý gól a to nás uklidnilo. V zápase jsme dominovali a vyhráli zaslouženě. V sobotu přivítáme Mirošov a na zápas se hodně těšíme, doufám, že diváky potěšíme a zahřejeme pěknými akcemi", viděl duel v Hřivínově Újezdě kapitán hostí Jiří Fojtík.



Ohlasy k zápasu


Hřivínův Újezd
Tomáš Zoubek, divák: Na zápas jsem dorazil až ve druhém poločasu, hosté v něm dali hezké tři branky a po zásluze zvítězili. Domácí drželi s hosty celkem krok do té doby, než dostaly první branku. Od té doby Nedašov ovládl jak v poli tak i brankově toto utkání...

TJ Nedašov B
Jiří Fojtík, hráč: Poločas skončil bez branek, ve druhém dějství jsme dokázali protrhnout střeleckou smůlu a pomohla nám k tomu střelecká potence Jarka Fojtíka, který dal hattrick.



Sestavy


Hřivínův Újezd
R. Fišer [-] - D. Kratochvíl [-] (85. T. Polášek [-] ) , K. Buršík [-] , L. Štěpaník [-] , Z. Jurák [-] - D. Štěpáník [-] , M. Zábojník [-] , J. Talášek [-] (80. P. Záhora [-] ) , R. Šuranský [-] - O. Záhora [-] (53. L. Kolařík [-] ) , P. Hruška [-] (62. R. Cichra [-] ) -

TJ Nedašov B
J. Švach [-] - J. Řehák [-] (71. J. Vilímek [-] ) , D. Novák [-] (81. F. Novák [-] ) , L. Novák [-] (46. A. Beňo [-] ) , Z. Hrnčiřík [-] , J. Fojtík [-] , J. Fojtík [-] , R. Švach [-] , R. Fojtík [-] , D. Novák [-] , M. Prekop [-] (83. J. Novák [-] )

ŽK: 25. R. Šuranský , 34. D. Štěpáník - 43. D. Novák , 55. J. Fojtík .
Hráči zápasu: J. Fojtík , J. Fojtík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: CHROMÍK Zdeněk - MOUDŘÍK Zdeněk (N), HOLBA Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.