1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 14:00

10.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tichovský Josef Struška rozhodl klobucké derby v Mirošově


Branky


0

Klasické valašské derby se odehrálo na hřišti v Mirošově. Zavítali zde fotbalisté z nedalekého Tichova, které v posledních zápasech provázely velmi dobré výkony. Také domácí tým stále bojuje o špici tabulky a dal se proto čekat vyrovnaný duel. Hosté šli v první půli Plškem do vedení, domácí dokázali ve druhém dějství srovnat. Výhru Tichovu vystřelil dvacet minut před koncem Josef Struška. Mirošov tak ztratil doma další body a jeho ztráta na vedoucí Nedašov je už šestibodová.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas v Mirošově začal pěkně zostra a diváci byli svědky poměrně zajímavého souboje a derby nepostrádalo svůj náboj. Hosté potvrzovali v Mirošově svoji zlepšenou formu, domácí tým přehrávali, ten nebyl v prvním dějství nějak ve svých kramflecích. Hosté šli po zásluze do vedení brankou Plška a domácí tým chtěl ještě do půle vyrovnat. Zabrzdilo ho ale zranění kanonýra Pavla Rajznauera, který musel být vystřídán. Do kabin tak odcházeli spokojenější Tichovjané, kteří vedli o jedinou branku.

 

"Pro nezaujatého diváka se odehrálo hezké a bojovné utkání plné emocí z obou stran. Odehráli jsme dobrý zápas a během utkání jsme si vytvořili více brankových příležitostí a to hlavně v první půli, kdy nám dokonce rozhodčí upřel jasný gól. Obrana pracovala velmi dobře. Soupeř hrál kvalitně a držel míč, ale jen po naše pokutové území. Mirošov ma rychlé a nebezpečné hráče záložní řady, které nám velmi zle zatápěly posledních deset minut zápasu v enormní  snaze o srovnání stavu zápasu. Mirošovu se pak v hlavičkovém souboji zranil zkušený kapitán a střelec důležitých branek, který pak soupeři v koncovce citelně chyběl. Přejeme mu brzké uzdravení", viděl duel brankář Tichova Josef Maniš.

Druhá půla byla ve snaze Mirošova o srovnání stavu utkání. Domácí tým musel přeskupit své řady a tyto změny se mu nakonec vyplatily. Mirošovjané zlepšili pohyb na hřišti, především záložní řada začala makat na plné obrátky. Hosté se měli co otáčet, neuhlídali však po hodině hry domácího Němečka, který srovnal na 1:1. Poté se hrálo nahoru - dolů, každý tým chtěl urvat vedení na svoji stranu. Podařilo se až v 69. minutě hostujícímu Josefu Struškovi, který znovu poslal Tichov do vedení. Domácí tým poté začal hrát vabank, přikoval hosty na jejich polovinu, ale vyrovnávající branku se mu už vstřelit nepodařilo. Tichov si tak ve z Mirošova cennou výhru, která se v derby určitě počítá, domácí tým ztratil v souboji s vedoucím Nedašovem další body a jeho ztráta je už šestibodová.

 

"V první půli byli hosté lepším týmem, my jsme do utkání vstoupili velmi lehkovážně, hosté byli rychlejší, bojovali o každý metr. Zaslouženě se dostali do vedení a my jsme mohli být rádi za poločasové pouze jednobrankové manko. Dle spoluhráčů, byla druhá půle o něčem jiném, začali jsme hrát konečně fotbal a hosté měli velké problémy udržet vítězství do posledních chvil. Nedokázali jsme proměnit naše šance a tak hosté asi zaslouženě vyhráli, hodnotí duel zraněný kapitán Mirošova Pavel Rajznauer.



Ohlasy k zápasu


FC Mirošov
Pavel Rajznauer, hráč: První půli jsme vyloženě prospali, hosté byli lepší, podařilo se nám pak vyrovnat a v závěru jsme vyvinuli velký tlak, ale hosté těsnou výhru ubránili.

Tichov
Josef Maniš, brankář: Derby bylo plné emocí, nám vyšla na jedničku první půle, závěr byl potom hektický a deset minut nás domácí zatlačili, ale výhru jsme udrželi až do konce.



Sestavy


FC Mirošov
D. Ďulík [-] - F. Machů [-] , D. Ház [-] (75. T. Trčka [-] ) , P. Rajznauer [-] (36. A. Juráň [-] ) , D. Andrýs [-] , P. Holba [-] , O. Němeček [-] , M. Obadal [-] , L. Strouhal [-] , D. Maniš [-] , V. Frys [-]

Tichov
J. Maniš [-] - O. Stružka [-] , J. Struška [-] , J. Maňas [-] , M. Ruman [-] , A. Plšek [-] (82. T. Naňák [-] ) , M. Bařinka [-] (82. F. Maniš [-] ) , M. Maniš [-] , L. Hruška [-] , M. Hrdlička [-] , P. Juřička [-] (84. M. Sochora [-] )

ŽK: 55. D. Andrýs , 62. P. Holba , 85. M. Obadal - 60. M. Hrdlička , 89. T. Naňák .
Hráči zápasu: O. Němeček - A. Plšek , J. Struška .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: HÝSEK Dominik - LYSÁK Pavel (N), RUMAN Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.