4:3p.
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 15:00

9.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smolina promarnila na Petrůvce tříbrankové vedení, padla na penalty


Branky


0

Na Petrůvce se představila Smolina, která předvádí na podzim velmi dobré výkony. Hosté byli aktivnější i v první půli a po půlhodině vedli už o tři branky a v té době by na domácí nikdo nevsadil ani pětník. Petrovjané se však nevzdali a dokázali ve druhém dějství srovnat skore. V penaltové loterii využili domácí psychické výhody a dokázali ji ovládnout v poměru 3:1. Petrůvka si tak připisuje bonusový bod navíc, hosté promarnili tříbrankový náskok, což by se jim nemělo stávat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit tři branky, domácí jedinou

Utkání ve slabém dešti bylo od prvních minut zajímavé. Nejdříve se hostující Vaculín probil přes obranu aPetrůvky  dává první gól Smoliny. O chvíli později si na přihrávku Vaculína nabíhá Lukáš Bosák a kolem brankáře dává druhý gól týmu z Valašskokloboucka. Vzápětí si přihrávku Vaculína krásně převzal Bosák a ranou pod břevno dal gól jž na  3:0 pro hosty ve 30. minutě. Po tomto gólu domácí zabrali a měli dvě velké šance po zmatcích v obraně Smoliny, ale stav zůstaval stejný. Hosté měli ještě dva dobré breaky, ale nedali. Dalšího nedůrazu smolinské obrany už Petrůvka využila ke snížení na 1:3, prosadil se domácí Miklas. "Škoda ztracených bodů. Velkou pochvalu zaslouží v první půli jen Vaculín s Bosákem, kteří nám vystříleli vedení 3:0", hodnotí úvodní dějství hráč Smoliny Jiří Sucháček. První poločas tak skončil výhrou hostující Smoliny, která náležitě využila svých brankových příležitostí a hosté mohli jen litovat, že nepřidali další branky, poněvadž domácí Petrůvka se pomalu dostávala do hry a byla stále nebezpečnější.

Domácí dokázali utkání ještě zremizovat

Druhý poločas už se hrál vcelku v poklidu, až do minuty, kdy hosté ztratili míč u vápna domácích a ti se po rychlé kombinaci dostali k šestnáctce hostí a křížný pas na zadní tyči zakončil domácí Novosad. Hned o minutu později nechala vysoký míč obrana hostů dopadnout až na malé vápno opět k Novosadovi a ten vyrovnal na 3:3. Šance si ještě vypracovaly oba týmy, ale skore zůstalo stejné na remízovém stavu a šlo se do penalt. Domácí do branky nasadili hráče z pole a tento tah vyšel, když rozhození hráči hostů dali jen jednu ze čtyř penalt. Na závěr je třeba pochválit rozhodčího z lidu, který pískal velmi dobře a s velkým přehledem. "Ve druhé půli jsme bezdůvodně začali zmatkovat v obraně, nedostupovat hráče, dělat kiksy a domácí si vytvářeli šance a vyrovnali na 3:3. Hlavně třetí obdržený gól byl z naší strany naprosto zbytečný a skoro k smíchu. To, co nám chybí jsou konzistentní výkony – jednou bráníme dobře, ale nedáme gól, podruhé dáme tři goly, ale bráníme jak žáčci. Potřebujem ty ztracené body získat s Jestřabím, ale u nás člověk nikdy neví, jak nám to půjde", lamentuje nad ztracenými body Jiří Sucháček.

Na penalty vyhrála Petrůvka 3:1

Domácí do branky nasadili hráče z pole a tento tah vyšel, když rozhození hráči hostů dali jen jednu ze čtyř penalt.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Petrůvka
František Gottfried, funkcionář: Konečně přišel zápas kde byla naše hra oceněna body. Po půlhodině to sice bylo na vhození ručníku, ale po třetí obdržené brance, jako kdyby to z kluků najednou spadlo a pak to byla parádní podívaná. Uznání zaslouží i soupeř za dobrou ofenzívu a korektní chování vůči rozhodčímu, který jako laik odřídil zápas bez problémů.

TJ Smolina
Lukáš Bosák, hráč: V posledních zápasech se potýkáme s nedostatkem hráčů, takže před zápasem bychom bod asi brali. Ale pokud trestuhodně promarníme tříbrankové vedení, spokojeni být nemůžeme.



Sestavy


TJ Sokol Petrůvka
J. Halaxa [-] - M. Miklas [-] , K. Kořínek [-] , M. Remeš [-] , D. Novosad [-] , J. Pešek [-] , P. Korvas [-] , M. Máca [-] , J. Juřica [-] , F. Hasík [-] , L. Hubáček [-]

TJ Smolina
J. Krahulec [-] - M. Kováč [-] , V. Lysáček [-] , M. Vaculín [-] , P. Sucháček [-] , J. Sucháček [-] , A. Ročák [-] (46. J. Liška [-] ) , M. Pykal [-] , L. Bosák [-] , M. Červeň [-] , J. Barcuch [-]

Hráči zápasu: D. Novosad , M. Miklas - L. Bosák .
Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.