Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 14:00

9.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavice nad Vláří vydřely doma výhru nad Dobrkovicemi


Branky


0

Do Bohuslavic nad Vláří přijely v nedělním odpoledni Dobrkovice, které byly pro domácí tým velkou neznámou. Domácí tým si musel dát na hosty z Dobrkovic velký pozor, neboť ti v minulém kole rozstříleli doma rezervu Vlachovic. Bohuslavice nad Vláří chtěly po nevydařeném utkání ve Smolině bodovat naplno, což se jim nakonec s vypětím všech sil i podařilo. Dobrkovice ale ukázaly svoji kvalitu a mohou potrápit ještě nejednoho z favoritů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Bohuslavicích nad Vláří se hrálo bez delegovaného rozhodčího a tak řízení utkání se ujal laik. Domácí očekávali těžký zápas s dobrým soupeřem, který v minulém kole vypráskal nedaleké Vlachovice. Domácí tým je na svém hřišti velmi silný a body jen tak nerozdává. Bohuslavjanům podporovaným skvělým fan clubem vyšel na jedničku vstup do utkání a už ve třetí minutě se trefil Štěpán Urbánek. Hosté se ale nevzdali a kontrovali už v 11. minutě hry a srovnali na 1:1. Domácí tým pokračoval v náporu a po dvaceti minutách hry šel znovu do vední. Po pěkné akci se trefil Zdeněk Kupčík. Bohuslavice nad Vláří vedli 2:1 a v této fázi utkáni byli lepším týmem. Na obou stranách byli ozdobou utkání oba brankáři - Bartozel i Kašný předvedli několik skvělých zákroků. Diváci tak viděli poměrně rychlý fotbal, hosté využívali každé příležitosti k rychlému kontru, domácí tým se zase zkoušel kombinační hrou dostat před branku soupeře.

 

Utkání se v těchto chvílích lámalo, hosté provětrávali domácí obranu, Ti zase ohrožovali výborného brankáře hostí ze všech možných pozic. Zajímavá byla především 30. minuta, kdy hostující obrana se dostala pod tlak a hodně zazmatkovala a hráč Dobrkovic nádherným lobem přehodil vlastního brankáře a Bohuslavice nad Vláří rázem vedli o dvě branky 3:1. Závěr první půle se už dohrál v poklidu, i když oba celky si vytvořily několik šancí, ale brankáři už byli velmi pozorní. Druhý poločas byl ve znamení velké snahy hostujícího mužstva ještě s výsledkem utkání něco udělat. Dobrkovice se usadily na polovině domácích a brankář Bartozel se měl co ohánět, aby udržel příznivý dvoubrankový náskok. Nakonec kapituloval až sedm minut před koncem duelu z kopačky Lysoňka. Hosté tak snížili na 3:2 a začali hrát vabank. Domácí obrana s vypětím všem sil odolala všem výpadům hostí a tři body tak nakonec zůstaly v Bohuslavicích nad Vláří. Utkání by ale spíše slušela remíza. Bohuslavice nad Vláří vydřely výhru a v příštím kole cestují do Horní Lhoty. Dobrkovice v příštím kole poměří síly s Petrůvkou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
Josef Kovařík, hráč: V první půli jsme byli lepším týmem a podařilo se nám vstřelit i branky. Ve druhém dějství se hosté hodně zlepšili a zle nám zatápěli. Cennou výhru nad silným soupeřem jsme nakonec udrželi až do konce.




Sestavy


TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
L. Bartozel [-] - M. Zlatník [-] , L. Baklík [-] , R. Obadálek [-] , J. Kovařík [-] - Š. Urbánek [-] , M. Šebák [-] , Z. Kupčík [-] , J. Švach [-] - J. Bařinka [-] , O. Krasňanský [-] -

Dobrkovice
D. Kašný [-] - L. Lysoněk [-] , T. Minařík [-] , M. Žůrek [-] , R. Ochodnický [-] , K. Dědek [-] , R. Fuglík [-] , D. Kašný [-] , V. Svozil [-] , T. Hubáček [-] , O. Drábek [-]

Hráči zápasu: Š. Urbánek , Z. Kupčík - T. Hubáček .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.