Fotbalisté Tichova dali poslednímu Jestřabí bůra


Branky


0

V Tichově se představilo poslední Jestřabí a v sestavě mu znovu chybělo několik opor, včetně Palo Gabriše a Josefa Marka. Domácí tým byl před zápasem pasován do role favorita a na hřišti to také potvrdil. Hosté sice dlouho drželi bezbrankový stav, přesto do půle ještě dvakrát inkasovali. Ve druhém poločasu pokračovali fotbalisté Tichova v náporu, situaci jim ulehčilo vyloučení zkušeného Vlastimila Častuly. Jestřabí nakonec odjelo s pětigólovým přídělem a na svoje první podzimní body si musí ještě počkat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se v první půli trefili dvakrát

Tichov se v posledních zápasech prezentuje velmi dobrými výkony a poslední Jestřabí mělo pro ně být v nedělním dopoledni snadným soustem. Hosté navíc dorazili na Klobucko v hodně okleštěné sestavě, bez svých největších opr - Pala Gabriše a Pepy Marka, vykartovaný je stále Leoš Marek. Domácí tým ale v úvodu srdnatě bojující Jestřabjany nejspíše podcenil, hosté dlouho drželi bezbrankový stav a několkrát je podržel i brankář Vápeník. Jestřabí nemělo v Tichově co ztratit a zaměřilo se na dobrou defenzívu a snažilo se vyrážet k rýchlým brejkům. Tichovjané dlouho hledali recept na nepropustnou obranu a co už prošlo, tak s tím si Vápeník vždy poradil. Jestřabí přežilo několik šancí domácího týmu a diváci v Tichově už začali být s vývoje utkání konsternováni. Vysvobození pro domácí celek přišlo až v 36. minutě, kdy se poprvé v zápase trefil domácí kanonýr Josef Stuška. Domácí se brankou uklidnili a do přestávky přidali ještě druhou trefu, kterou zařídil Maňas, který tak poslal Tichov do poločasového dvoubrankového vedení.

Tichov přidal ve druhém dějství další tři branky

Domácí tým tak odcházel do kabin s dvoubrankovým náskokem, o kterém ale rozhodl až v závěru prvního dějství. Tichov se však hodně uklidnil, jeho hráči ve druhé půli zpřesnili kombinaci a obrana Jestřabí už nebyla tak neprůchodná, jako v prvním dějství. Tichovu se podařilo brzy po hvizdu rozhodčího Diváckého, který zahájil druhou půli, vstřelit třetí branku, jejímž autorem byl Ruman. To už měl domácí tým pohodlný tříbrankový náskok a v pohodě kontroloval vývoj hry. Hosté už nestíhali rychlé výpady domácích a brankář Vápeník se měl co ohánět. Po hodině přišla čtvrtá trefa domácího Tichova, autorem branky byl znovu Josef Struška a Tichov vedl už 4:0. V 72. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen zkušený hostující bek Vlastimil Častula a domácí tým dokázal v závěru utkání přesilovku využít. Pátou branku vstřelil Sochora a stanovil tak v 84. minutě konečný výsledek na 5:0. Tichov tak vyhrál pětibrankovým rozdílem a v tabulce se vyšvihl na třetí příčku. V dalším kole se představí na půdě posílené Lipové. Hosté z Jestřabí mají v příštím kole volno a mohou doléčit své šrámy.



Ohlasy k zápasu


Tichov
Facebook Tichova:

SK Jestřabí
Jindřich Hnilo, funkcionář: Naše sestava se úplně rozpadla, drželi jsme v prvním poločasu dlouho krok, ale po vyloučení jsme už na domácí tým neměli.



Sestavy




ŽK: 60. T. Mudrák , 72. V. Častula . ČK: 72. V. Častula .
Hráči zápasu: J. Struška , J. Maňas , M. Ruman .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: DIVÁCKÝ Jan - RUMAN Pavel (N), HNILO Jindřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.