6:3
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 15:30

7.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Nedašově řádili proti Dobrkovicích Fojtíkové, zaznamenali oba hattrick


Branky


14. J. Fojtík (p.) , 21. J. Fojtík , 32. J. Fojtík , 42. J. Fojtík , 53. J. Fojtík , 66. J. Fojtík (p.) - 49. M. Žůrek , 63. M. Žůrek , 84. T. Minařík (p.)
0

Lídr tabulky z Nedašova přivítal v jediném sobotním utkání tým z Dobrkovic, který byl pro něj velkou neznámou. Favoritem byl bezesporu domácí celek, který zatím v soutěži neztratil ani bod a podle toho také vypadal průběh prvního dějství. Domácí rezerva hrála s chutí a svému soupeři nasázela čtyři branky. Ve druhém poločasu se střelecky probudili i hosté, diváci tak v duelu viděli devět branek a Nedašov si zopakoval minulý výsledek ze Smoliny. V utkání zazářili Jiří a Jaroslav Fojtíkové, kteří svorně zaznamenali hattrick. Nedašov si tak upevnil pozici na čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v první půli vstřelili čtyři branky

Do Nedašova přijel tým z Dobrkovic, který se nachází na chvostu tabulky, ale na hřišti to znát až tak nebylo. Utkání řídil zkušený sudí Pavel Hrbáček z Nevšové, který dříve  působil i v krajských soutěžích. Soupeř z Dobrkovic do Nedašova nepřijel bránit, ale hrát s domácími otevřený fotbal. Začátek vyšel domácím ideálně - po úvodním oťukávání přišla 14. minuta a faul hostujícího brankáře na Jaroslava Fojtíka, kapitán Jiří Fojtík z penalty poslal Nedašov do vedení - 1:0. Za sedm minut se měnilo skore podruhé. Mladý Jakub Řehák nabil proti noze opět Jiřímu Fojtíkovi, který parádní ranou k tyči zvýšil na 2:0. Dobrkovice se sice snažily, ale hráli pouze po velké vápno, šance se jim vypracovat nepodařilo. Ve 32.minutě Nedašov opět skoroval- rohový kop Jiřího Fojtíka proměnil hlavou Jaroslav Fojtík 3:0. I čtvrtou branku přidal kanonýr Nedašova Jaroslav Fojtík- centr Ladislava Nováka upravil bezpečně do sítě 4:0. Poločas tedy Nedašov výsledkově zvládl dokonale. Rezerva Nedašova vedla totiž o čtyři branky a položila tak dobrý základ k zisku tří bodů.

Ve druhé půli se hosté probudili, Fojtíkové zkompletovali hattricky

Druhá půle začala brankou hostů z Dobrkovic, kteří zápas nezabalili- ve 49. minutě se po odraženém míči po rohovém kopu parádně trefil hostující Žůrek. V 53. minutě ale Nedašov opět navýšil skore utkání - další rohový kop Jiřího Fojtíka poslal Jaroslav Fojtík tvrdou hlavičkou pod břevno a dokonal hattrick 5:1. Divácky atraktivní utkání pokračovalo dál. V 63. minutě vyrazil brankář Švach nepříjemnou střelu jen před sebe a osamocený Žůrek poslal pohodlně míč do sítě 5:2. V 66. minutě unikl všem Jaroslav Fojtík a v poslední chvíli byl faulován - penaltu proměnil Jiří Fojtík a také dosáhl hattricku 6:2. Konečnou podobu výsledku přidali hosté. Po faulu ve vápně uzavřel skore z penalty Minařík 6:3. Hosté zápas po nepříznivém prvním poločase zápas nevzdali a nakonec odjeli z Nedašova se sympatickým výsledkem. Diváci v Nedašova viděli v sobotním odpoledni devět branek a hned šestkrát si to mohli zakřičet domácí fandové. Nedašov tak potvrdil roli favorita, ale Dobrkovice se v Nedašově představily v dobrém světle a mohou ještě zaskočit nejeden celek z popředí tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Nedašov B
Jiří Fojtík, hráč: Hosté mně příjemně překvapili. Nato kolik mají bodů, hráli pohledný fotbal, ale my jsme předvedli dobrý výkon podpořený brankami. Zápas to byl hodně běhavý a pro oko diváka určitě atraktivní, takže jsem spokojen. V sobotu zajíždíme do Horní Lhoty a budeme chtít potvrdit postavení v tabulce.




Sestavy


TJ Nedašov B
J. Švach [-] - J. Fojtík [-] , J. Řehák [-] (80. F. Novák [-] ) , Z. Hrnčiřík [-] (54. J. Bartoška [-] ) , L. Novák [-] (74. V. Holba [-] ) , J. Kolínek [-] , J. Fojtík [-] , J. Novák [-] (56. A. Beňo [-] ) , R. Švach [-] , D. Novák [-] , M. Prekop [-]

Dobrkovice
D. Kašný [-] - V. Svozil [-] , D. Juřík [-] , P. Lukašík [-] , D. Kašný [-] , T. Minařík [-] , R. Fuglík [-] , J. Dubský [-] , T. Hubáček [-] , M. Žůrek [-] , R. Ochodnický [-]

ŽK: 88. J. Fojtík - 52. D. Kašný .
Hráči zápasu: J. Fojtík , J. Fojtík - M. Žůrek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HRBÁČEK Pavel - ŠURÁŇ Petr (N), NOVÁK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.