Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 14:00

6.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Nedašova potvrdila ve Smolině roli favorita


Branky


0

Šlágr kola se hrál v neděli odpoledne ve Smolině. Domácí tým předvádí na podzim výborné výkony a věřil si i na hosty z Nedašova. Ti měli v minulém kole volno a mohli tak po očku sledovat výsledky svých soupeřů. Hosté se ve Smolině předvedli ve velmi dobrém světle, již v první půli vstřelili domácím tři branky. Domácí ve druhém poločasu utkání ještě zdramatizovali, ale v závěru hosté potvrdili svoji výhru dalšími pěknými brankami. Diváci ve Smolině viděli celkem devět gólů a určitě se nenudili. Nedašov tak bere z utkání tři body a na čele tabulky se osamostatnil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v první půli vstřelili tři branky

Rezerva Nedašova zatím předvádí v nové sezoně výborné výkony a v soutěži ještě nepoznala hořkost porážky. Do Smoliny však přijeli Nedašovjané oslabeni o svoji velkou oporu - gólmana Jardu Švacha a do branky tak musel chtě-nechtě asistent trenéra Vojta Holba. Nedašovu chyběli i někteří další hráči, ale hosté mají dost široký kádr na to, aby chybějící hráče nahradili. Domácí Smolina hraje na podzim dobrý fotbal a posbírala už řadu hezkých výsledků a také bodů. Potrápit chtěla i favorizovaný Nedašov a tak se očekával souboj s množstvím branek a hezkých fotbalových akcí. A fotbaloví odborníci měli nakonec pravdu, hrál se fotbal nahoru-dolů, opravdu  s množstvím pěkných akcí a branek a diváci se ve Smolině rozhodně nenudili. Těch branek padlo nakonec devět, domácí vstřelili tři a hosté hned šest. Nedašov přijel hrát aktivní fotbal a už v 15. minutě korunoval svojí snahu křižnou střelou Hrnčiříkem. Hosté pokračovali v tlaku a Řehák trefil z úhlu pohotové břevno, Michal Novák zase orazítkoval nůžkami spojnici branky. Domácí udeřili ve 26. minutě, kdy se parádně trefil Kováč. Závěr poločasu ale patřil Nedašovu. Po faulu na Kolínka ve vápně upravil na 1:2 z penalty Jiří Fojtík a ve 41. minutě připravil výborně hrající Kolínek přihrávkou "pod sebe" premiérovou trefu mezi muži pro mladého Řeháka. Do kabin tak odcházeli spokojenějští hráči z Nedašova.

Domácí ve druhém poločasu utkání ještě zdramatizovali, závěr patřil hostím

Začátek druhé půle byl vyrovnanější. Nedašov poctivě bránil a vyrážel spíše do brejků. Po 15-ti minutách ale hosté začali hrát až moc "v klidu" a na 10 minut úplně vypadli ze hry. Trestem bylo snížení Ročákem, který zblízka prostřelil Holbu. Vzápětí měl šanci domácí Vaculín, ale Holba tentokrát výběhem Nedašov podržel. Hosté se potom vzpamatovali a během tří minut rozhodli zápas. V 67. minutě se prosadil po přihrávce Hrnčiříka Ladislav Novák střelou na bližší tyč a v 70. minutě překvapil domácího brankáře nečekanou střelou Kolínek. Domácí ještě stačili zkorigovat, ale v 83. minutě pojistil nedašovskou výhru další krásnou střelou Ladislav Novák. Hosté se prezentovali na Klobucku vyspělým výkonem a znovu ukázali, že to s postupem do vyšší soutěže myslí vážně. Domácí tým tentokrát na svého soupeře neměl, Nedašovjané si výhru pohlídali a navíc dokázali vsítit i hezké branky. Nedašov se tak při zavání Bohuslavic nad Vláří i rezervy Provodova na čele tabulky osamostatnil a stále prochází soutěží bez ztráty kytičky. Smolina se v dalším kole představí u rezervy Vlachovic, Nedašov přivítá na domácím pažitu borce z Dobrkovic.



Ohlasy k zápasu


TJ Smolina
Lukáš Bosák, hráč: Soupeř k nám přijel bez elitních útočníků a brankářské jedničky, proto jsme cítili šanci obrat suverenní Nedašov o body. Avšak v utkání nám nevyšlo prakticky nic a soupeř nás několika výstavními brankami vymazal a zaslouženě zvítězil. Velmi nás mrzí, že předvedený výkon z venkovních hřišť nedokážeme potvrdit před svými diváky.

TJ Nedašov B
Vojta Holba, hráč: Nedašov přijel ve slunečném po poledni do Smoliny oslaben o brankářskou jedničku Švacha a útočníky Jaroslava Fojtíka a i bez vykartovaného Dominika Nováka. Do branky musel tedy stoper Vojtěch Holba, protože další dva brankáři také nemohli nastoupit.Do Smoliny jsme jeli s respektem, protože domácí mají ve svém středu mnoho zkušených a šikovných fotbalistů a navíc nám chyběli tři stabilní hráči. Přesto se nám podařilo vstřelit 6 branek, což na venkovním hřišti potěší. Hráči kteří nastoupili bojovali a chtěli hrát fotbal, ze zápasu mám dobrý pocit. Naše elitní střelce nahradili další hráči, což je do dalšího průběhu sezóny hodně pozitivní. "Dnes jsem musel zastoupit v brance našeho gólmana Švacha, což byl pro mne nezvyklý post. Ale hráči mi hodně pomohli a nakonec jsme to zvládli a se třemi body u nás panuje spokojenost".



Sestavy


TJ Smolina
J. Krahulec [-] - J. Liška [-] (46. P. Malina [-] ) , A. Ročák [-] (81. M. Červeň [-] ) , T. Sucháček [-] , M. Pykal [-] , M. Vaculín [-] , J. Sucháček [-] , L. Bosák [-] , J. Barcuch [-] (67. P. Kolaja [-] ) , T. Adámek [-] (85. J. Kolaja [-] ) , M. Kováč [-]

TJ Nedašov B
V. Holba [-] - J. Novák [-] , J. Řehák [-] (80. V. Surý [-] ) , Z. Hrnčiřík [-] (88. J. Vilímek [-] ) , L. Novák [-] (84. A. Beňo [-] ) , J. Kolínek [-] , J. Fojtík [-] , M. Novák [-] , D. Novák [-] (87. F. Novák [-] ) , R. Švach [-] , M. Prekop [-]

Hráči zápasu: J. Kolínek , L. Novák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PTÁČEK František - SÁBLÍK Alois (N), NOVÁK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.