Bohuslavice nad Vláří opanovaly derby v nedalekém Jestřabí


Branky


0

V Jestřabí se představily v nedělním dopoledni fotbalisté z nedalekých Bohuslavic nad Vláří a svěřenci trenéra Jindřicha Divily byli v tomto utkání jasným favoritem. Hosté rozhodli o své jednoznačné výhře už do přestávky, kterou vyhráli 3:0. Žolíkem se stal Jarda Švach, bratr slavičínských fotbalistů Michala a Petra, který v zápase zkompletoval hattrick. Stínem utkání je vyloučení hostujícího Radka Obadálka po hodině hry, ale hosté i v deseti dokázali domácím uštědřit krutou porážku. Jestřabí tak ani ve svém čtvrtém utkání nebodovalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit tři branky

V Bohuslavicích se hrál v sobotu nohejbalový turnaj a tak panovaly obavy, zda to hráči v derby v Jestřabí zvládnout, neboť se začínalo v brzkých dopoledních hodinách, navíc ve velkém vedru. Bohuslavští fotbalisté ale nic neponechali náhodě a na derby se tentkrát velmi dobře vyspali. Trenéři zařadili do sestavy od začátku nestárnoucího Jaromíra Švacha, který i ve 41 letech dokazuje svoje kvality a utkání v Jestřabí mu vyšlo náramně. Domácí celek zase lepil sestavu jak se dalo, na lavičce byl už připravený Pepa Marek, který se vrátil z dovolené, ale i tak je kádr Jestřabjanů hodně přestárlý a bohuslavští mladíci toho dokázali náležitě využít. První branka padla už v 6. minutě, kdy se trefil teprve šestnáctiletý Jan Bařivka a Bohuslavice nad Vláří rychle vedly 1:0. S domácím týmem to otřáslo tak, že po čtvrt hodině hry inkasoval podruhé, tentokrát po trefě již vzpomínaného Švacha. Třetí branku přidali hosté těsně před odchodem do kabin, kdy uklidňující branku zaznamenal znovu Švach a do kabin odcházeli hosté s pohodlným tříbrankovým náskokem.

Bohuslavice nad Vláří i v deseti kontrolovaly vývoj hry

Domácím v první půli nešla upřít snaha, ale hosté velmi dobře bránili a vyráželi k rychlým brejkům, které dokázali proměnit, navíc v brance stál pozorný Bartozel, který v posledních duelech chytil výbornou formu. Domácí celek se snažil ve druhé půli s výsledkem ještě něco udělat, ale jeho snaha měla jepičí život, neboť v 50. minuty poslal hosty do čtyřbrankového vedení střelec minulého kola Ondřej Krasňanský. Domácímu týmu ve velkém horku rychle docházely síly a výsledkem byla pátá branka po hodině hry z kopaček Ctirada Ťulpy. Malou komplikaci hostům přineslo vyloučení obránce Radka Obadálka - zde je znění ze zápisu - červená karta během zápasu, zmaření zjevné brankové možnosti soupeřova družstva. S hosty to ale příliš neotřáslo, po deseti minutách od vyloučení Obadálka přidal šestou branku Baklík. A aby toho nebylo pro domácí málo, zkompletoval dvanáct minut před koncem Jaromír Švach v utkání svůj hattrick, což ho jistě bude v kabině Bohuslavjanů něco stát. Derby vyznělo jasně pro hosty, ty čeká v dalším kole další derby, tentokrát s Lipovou, Jestřabí se představí na Petrůvce. 



Ohlasy k zápasu


SK Jestřabí
Vlastimil Častula, hráč: Soupeř byl nad naše síly, Bohuslavice jsou aspirantem na postup a o své výhře rozhodli jejich hráči už do poločasu.

TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
Josef Kovařík, hráč: Utkání se nám vydařilo a derby jsme rozhodli již v první půli, střelecky se zaskvěl nestárnoucí Jarek Švach, škoda jen zbytečného vyloučení Radka Obadálka.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: LEKEŠ Ondřej - HNILO Jindřich (N), SLOVÁK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.