Ondřej Krasňanský z Bohuslavic nad Vláří čtyřmi brankami popravil Petrůvku


0

V Bohuslavicích nad Vláří se hrálo v neděli derby dvou bývalých obcí patřících pod Slavičín. Mírným favoritem v utkání byli domácí fotbalisté, kteří dokázali v minulém kole vyhrát na horké půdě v Mirošově. Petrůvka měla na úvod velmi těžký los, kdy hrále v Nedašově, kde smolně prohrála, naopak v posledním zápase Petrovjané udolali rezervu Vlachovic. Utkání v Bohuslavicích se nakonec změnilo v one man show Ondřeje Krasňanského, který vstřelil Petrůvce čtyři branky a měl hlavní podíl na vysoké výhře Bohuslavjanů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým vedl po poločasu už o čtyři branky

Do Bohuslavic nad Vláří zavítala v neděli odpoledne Petrůvka. Utkání bylo označeno jako magnet kola a oba celky se také velmi dobře navzájem znají. Domácí tým byl po vysoké výhře v Mirošově v psychické pohodě a toho chtěl v duelu s Petrovjany využít. Hosté přijeli do Bohuslavic nad Vláří bez zraněného Čady a chybělo jí také několik dalších hráčů. Utkání se hrálo za stálého deště, ale hřiště v Bohuslavicích to nijak nepoznamenalo,natož pak výkon domácího celku. Svěřenci trenéra Jindřicha Divily vletěli do zápasu jako uragán a hosté nevěděli kam dřív skočit. První branku vsítil pozdější hrdina duelu Ondřej Krasňanský už v šesté minutě, což s hosty řádně otřáslo, takový vývoj utkání nečekali. Domácí podržel poté i brankář Bartozel, který podal výborný výkon už v posledním zápase v Mirošově. Domácí celek šel do dvoubrankového vedení v 17. minutě, střelcem byl znovu Ondřej Krasňanský.  Tentýž hráč vsítil po půlhodině hry svojí třetí branku a hosté byli zralí na ručník. Ještě čtvrtou branku do šatny jim dal Zdeněk Kupčík a to už bylo i na hosty trochu příliš. Domácí zažili snový poločas, vedla nad Petrůvkou 4:0, což by před utkáním nevěštil ani největší bohuslavský optimista.

Bohuslavice nad Vláří přidaly další branku a slaví vysokou výhru

Hosté určitě v kabině prožili těžké chvíle, v prvním poločasu neuhlídali Krasňanského, který jim nasázel hattrick a sami nedokázali vyzrát na domácí obranu v čele s brankářem Bartozelem. Domácí celek sice neměl téměř žádné hráče na střídání, ale jedenáctka, která vběhla na hřiště, si ani o střídání říkat nemusela. Ve druhé půli domácí kontrolovali vývoj hry, navíc hostům odstoupil v 55. minutě ze hry zkušený Petr Kovařík a ani hráči Petrůvky nebyli příliš nebezpeční. Domácí celek ubral plynu, na tahu byli hráči hosti, ti ale neměli síly na zvrat. V 64. minutě završil svůj nedělní střelecký koncert Ondřej Krasňanský, který sám v utkání dal čtyři branky. Konec utkání se dohrával jen z povinnosti, pár šancí se objevilo na obou stranách. Domácí fan-klub tak mohl po utkání své hráče vytleskat, přeci jen, Petrůvka se pětigólovým přídělem neporáží každý den a domácí celek ukázal, že zavání ve Vlachovicích bylo ojedinělé. Petrůvka odjela z Bohuslavic nad Vláří s debaklem a v dalším kole se představí na horké půdě v Mirošově. Bohuslavjané mohou i na kolech dojet do nedalekého Jestřabí, kde bude domácí celek toužit po prvních letošních bodech a jak se říká, derby nemá favorita....



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
Josef Kovařík, hráč: Utkání nám vyšlo na jedničku, trochu jsme se Petrůvky obávali, ale Ondra Krasňanský si dnes obul střelecké kopačky a dal čtyři branky. Hosty jsme do šancí moc nepouštěli a co prošlo, pochytal bezchybný Bartozel, výhra v derby se vždycky cenní, teď se musíme připravit na další derby do Jestřabí.

TJ Sokol Petrůvka
František Gottfried, funkcionář: Taky absolvuji dovolenou, takže ze zprostředkovaných informací nás soupeř přehrál ve všech činnostech. Na takto zpackaný zápas pasuje slogan dědy Hasíka, který říkával: "Prohráli jsme vem to ďas, za týden to kutálíme zas".



Počet diváků: 50. Rozhodčí: MĚŘIČKA Jiří - MAŇAS Daniel (N), KRAJÍČEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.