Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2016 14:00

2.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavice nad Vláří loupily v neděli v Mirošově


Branky


2

Domácí Mirošov i hosté z Bohuslavic nad Vláří v loňské sezoně dlouho bojovali o druhé místo v tabulce. Mirošovu však přes léto odešlo několik kvalitních hráčů, včetně kanonýra Pavla Obadala. U hostů z Bohuslavic nad Vláří skončil navíc dlouholetý trenér Vlastik Machů a tak se čekalo, jak si s tím mužstva nakonec poradí. Zápas vyšel lépe Bohuslavicím, které vedli po půli již o dvě branky a ve druhém poločasu svoji výhru v Mirošově potvrdily a berou všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas vyšel lépe hostím, vedli o dvě branky

Domácí Mirošov nastoupil do utkání v poměrně kombinované sestavě a proti loňské sezoně mu budou nejspíše hodně chybět branky kanonýra Pavla Obadala. Hosté se chtěli v Mirošově revanšovat za nečekanou prohru ve Vlachovicím především svým věrným fanouškům a nakonec se jim to i podařilo. Trenér Jindřich Divila měl k dispozici několik hráčů, kteří se již vrátili z dovolené a na výkonu Bohuslavic nad Vláří to byl hned znát. Hosty poslal do vedení po čtvrthodině hry utěšenou střelou Ctirad Ťulpa a Bohuslavjané vedli o jednu branku. Mirošov vsadil vše na útok, ale zapomínal na zadní vrátky, hosté využívali každou domácí nepřesnost k rychlému kontru. Když zanedlouho přidali hosté druhou branku Baklíkem, měl domácí tým o čem v přestávce přemýšlet. Hosté směrem dopředu byli daleko nebezpečnější a domácí i přes několik stoprocentních šancí nebyli schopni překonat výborného hostujícího brankáře Bartozela. První poločas byli hosté lepší, fyzicky domácí přehrávali a zaslouženě vedli o dvě branky.

Ve druhé půli Bohuslavice nad Vláří navýšily svoje vedení

V domácí kabině byla o půli bouřka a takový výkon by prostě na s chutí hrajíci hosty nestačil. Druhý poločas již byl také  trošku jiný, hosté však využili dva brejky, nejprve Baklíkem a poté Mirkem Šebákem a utkání se v podstatě dohrávalo. Hosté prostřídali několik hráčů a domácí pak po zbytek času byli lepším týmem a obléhali hostující branku.  Hostující brankář Bartozel předvedl jak v prvním, tak v druhém poločase několik výborných zákroků, inkasoval až v samotném závěru z rohového kopu, kdy ho překonal Strouhal.  Domácí v kombinované sestavě nebyli schopni přehrát kvalitního soupeře a ten si zaslouženě odvezl tři body. V Mirošově tak mají nad čím přemýšlet, vstup do sezony týmu nevyšel podle představ, už úvodní výhra ve Smolině byla považována za šťastnou. Hosté z Bohuslavic nad Vláří potvrdili, že výpadek ve druhé půli ve Vlachovicích byl ojedinělý a v Mirošově potvrdili svoji kvalitu. V příštím kole se Bohuslavjané představí poprvé v domácím prostředí a čeká je velmi silný protivník - Petrůvka, která je stejně jako domácí tým, pasována jedním z aspirantů postupu.



Ohlasy k zápasu


FC Mirošov
Pavel Rajznauer, hráč: Kvalitní soupeř a kombinovaná sestava domácích, jasné vítězství hostů. Svým laxním výkonem jsme naštvali domácí fanoušky, ale je zřejmé, že pokud se nesejdeme v plné sestavě ( i s mladšími ročníky ), bude pro nás zbytek sezony složitý.

TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
Jakub Slovák, fanoušek: Naše výhra byla zasloužená, byli jsme lepším týmem, podržel nás i brankář Bartozel a dařilo se nám i střelecky. Body z Mirošova mají svoji cenu a před derby s Petrůvkou jsme si spravili chuť po nečekané porážce ve Vlachovicích.



Sestavy


FC Mirošov
D. Ďulík [-] - F. Machů [-] , D. Ház [-] (66. F. Šenkeřík [-] ) , P. Rajznauer [-] , J. Tomaštík [-] (66. T. Mikulčík [-] ) , A. Juráň [-] , O. Němeček [-] , M. Obadal [-] , L. Strouhal [-] , D. Maniš [-] , V. Frys [-]

TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
L. Baklík [-] - Š. Urbánek [-] , C. Ťulpa [-] , M. Šebák [-] , R. Obadálek [-] , Z. Kupčík [-] , M. Zlatník [-] , J. Kovařík [-] , J. Hudeček [-] , J. Bařinka [-] (60. J. Kovařík [-] ) , L. Bartozel [-]

Hráči zápasu: L. Baklík , C. Ťulpa .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LEBLOCH Roman - LYSÁK Pavel (N), BUREŠ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 8. 2016 01:23
Vlastislave, děkujeme za konstruktivní kritiku, ta se vždy hodí. Neváhejte příště o utkání poslat váš pohled redaktorovi přímo pomocí tlačítka "Poslat report, foto, ...". Je to nejrychlejší cesta, jak k nám dostat informace.
18. 8. 2016 19:35
"Hosté prostřídali několik hráčů a domácí pak po zbytek času byli lepším týmem a obléhali hostující branku." :-D No vystřídali jsme přesně jednoho hráče, ale nevadí :-D Jinak pěkný článek ;-)