2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2016 17:30

1.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hřivínův Újezd se hodně natrápil na výhru nad Jestřabím


Branky


0

Favoritem v tomto duelu byl domácí tým, pro který byl ale zkušený celek z Jestřabí velkou neznámou. Hosté přijeli do Hřivínova Újezda s okleštěnou sestavou v níž bylo i několik fotbalových vysloužilců. Ti ale nakonec hodně potrápili domácí celek, který výhru nad Jestřabím doslova vydřel. Tři body tak zůstávají v Hřivínově Újezdě, výkon hostí byl ale překvapením a příliš jim k zisku bodů nescházelo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli byl stav na ukazateli skore nerozhodný 1:1

Hřivínův Újezd v uplynulé sezoně působil ve druhé skupině a tak byl pro něj tým z Jestřabí velkou neznámou. V Jestřabí už pamatují i lepší fotbalové časy, před rokem mužstvo ještě působilo ve III. třídě. Největším problémem je však nedostatek hráčů a i do zápasu v Hřivínově Újezdě museli trenéři improvizovat. Do boje tak vytáhli s fotbolovými internacionály Vlastikem Častulou a Jarkem Urbaníkem, který přišel do Jestřabí z Divnic. V prvním dějství si ale Hřivínova Újezdu nevěděli příliš rady s technickou hrou Jestřabí, zkušení borci dirigovaní slovenským ligistou Palo Gabrišem na pěkně připraveném hřišti dobře kombinovali a do šancí domácí celek příliš nepouštěli. Jestřabjany poslal dokonce do vedení ve 24. minutě Petr Vaněk a hosté rázem vedli 1:0. Domácí tým byl vývojem zápasu nemile překvapen, přeci jen počítal se snažší záležitostí, především při pohledu na narození hráčů Jestřabí v soupisce na utkání. Domácím se přeci jen do poločasu podařilo vyrovnat, kdy se trefil ve 40. minutě Ondřej Záhora a na ukazateli skore svítil při odchodu do kabin stav 1:1.

Hřivínův Újezd strhl ve druhé půli vítězství na svoji stranu

Ve druhém poločasu tak byly karty otevřené pro oba celky, Jestřabí se chtělo zaměřit na důslednou defenzívu a chtělo podnikat nebezpečné kontry, velmi dobře mají v Jestřabí a i zmáknuté standartní situace, které precizně zahrává Palo Gabriš. Domácí tým ale postupně přebíral iniciativu a začal zaměstnávat přetíženou obranu hostí. Hřivínův Újezd v domácím prostředí se přeci jen snažil strhnou vítězství na svoji stranu, dlouho se však proti obětavě hrajícím Jestřabjanům nemohl prosadit. Povedlo se až dvanáct minut před koncem Buršíkovi, který rozhodl celé utkání a zajistil domácím první tři body do tabulky IV. třídy skupiny B. Hosté se v závěrečném náporu snažili o vyrovnání, ale na to nakonec nedosáhli a odjíždějí tak z Hřivínova Újezda s prázdnou. Jestřabí i v okleštěné sestavě svého soupeře hodně potrápilo a v příštím kole hostí na domácí půdě favorizovanou rezervu Nedašova. Hřivínův Újezd se v sobotu představí na půdě posílené Lipové, kde to nebude mít vůbec jednoduché.



Ohlasy k zápasu



SK Jestřabí
Jindřich Hnilo, funkcionář: Měli jsme v Hřivínově Újezdě na body, škoda vyrovnání do poločasu, v závěru už nám chyběly síly na vyrovnání, trápí nás stále úzký kádr, snad se to do příštího utkání s Nedašovem zlepší.



Sestavy


Hřivínův Újezd
R. Fišer [-] - Z. Jurák [-] , K. Buršík [-] , D. Kratochvíl [-] , L. Štěpaník [-] - R. Šuranský [-] , M. Zábojník [-] , O. Záhora [-] , P. Záhora [-] - P. Hruška [-] , L. Kolařík [-] -

SK Jestřabí
P. Jandl [-] - M. Štěpančík [-] , L. Marek [-] , R. Floreš [-] , A. Vápeník [-] , V. Častula [-] , J. Marek [-] - P. Vaněk [-] , J. Urbaník [-] , P. Gabriš [-] - J. Hnilo [-]

ŽK: 34. O. Záhora , 86. L. Štěpaník - 54. J. Marek , 70. R. Floreš , 86. J. Hnilo .
Hráči zápasu: K. Buršík , O. Záhora - P. Vaněk .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: MIKESKA Jaroslav - MOUDŘÍK Zdeněk (N), HNILO Jindřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.