Rezerva Provodova si poradila s posílenou Lipovou


Branky


0

Na Provodov přijela v pátečním odpoledni Lipová, kterou před sezonou posíli zkušení harcovnící Miloš Vaněk z Rokytnice nad Vláří a Roman Vacula z Nevšové. A to ještě další velkou rybu mají funkcionáři Lipové v záloze, když se po vyléčení operovaného kolene zapojí do bojů i luhačovický Tomáš Zoubek. V Provodově však hráči Lipové na body nedosáhli, domácí rezervní tým vstřelil tři branky a byl v koncovce efektivnější než hosté a všechny body tak nakonec zůstaly na Provodově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Provodov poslal do vedení Urubčík

Rezerva Provodova hrála v loňské sezoně v jiné skupině a proto byl pro ni celek z Lipové velkou neznámou. Domácí tým se ale na utkání dobře připravil a hned od začátku dokazoval, že bude chtít v tomto duelu získat plný bodový zisk. Lipová přijela na Provodov pouze s jedenácti hráči. Řada fotbalistů byla ještě na dovolené a avizovaná posila Tomáš Zoubek ještě doléčuje nepříjemné zranění. Přesto se v sestavě Lipové objevili novicové - stoper Miloš Vaněk, který má už 56 roků, přesto stačí na hřišti i svým o hodně mladším protivníkům a také Roman Vacula, která má zkušenosti i z divizního Slavičína. První půlhodinu držela Lipová na provodovském hřišti poměrně vyrovnanou partii, hosté se zaměřili na obranu, ze které chtěli výrážet k nebezpečným kontrům. Domácí celek byl přeci jen častěji na míče a stále častěji ohrožoval svatyni brankáře Němečka. První branka zápasu tak padla až ve 37. minutě hry, kdy se trefil domácí Urubčík. Hosté se snažili do půle srovnat, to se jim ale nakonec nepodařilo.

Hosté utkání ještě zdramatizovali, na body ale nedosáhli

Domácí celek tak odcházel do kabin spokojenější, ze svého převahu si vypracoval jednobrankový náskok a byl si také vědom malého počtu hostujících hráčů, čehož chtěl ve druhém dějství náležitě využít. Nástup do druhého poločasu vyšel na jedničku domácímu Provodovu, kdy po pěti minutách hry se trefil domácí Plášek. Hosté ale nesložili zbraně a stále častěji zaměstnávali domácího brankáře Hanáka. Po hodině hry ho nakonec překonala nová akvizice v lipovském dresu - Roman Vacula. Hosté vycítili šanci na vyrovnání, domácí byli malou chvíli vývojem utkání zaskočeni. To však trvalo pouhých deset minut, kdy definitivně rozhodl o výsledku domácí Minařík, který upravil na konečných 3:1. V závěru zápasu už hosté neměli síly na nějaký obrat, domácí si výsledek pohlídali a nakonec v poklidu dokráčeli ke třčem bodům. V příštím kole se rezerva Provodova představí v Tichově, kde to bude mít velice těžké, Lipová přivítá na svém pařiti v sobotu borce z Hřivínova Újezda.



Ohlasy k zápasu



TJ Lipová
Petr Urbánek, hráč: Domácí byli jistější v zakončení a nám se v něm příliš nedařilo, také nás trápí úzký kádr, ale snad se to do dalšího utkání zlepší...



Počet diváků: 50. Rozhodčí: RUMAN Josef - PRACHAŘ Radim (N), TRČKA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.