1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:00

13.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kněžice v záchranářském souboji vyhráli v Hartvíkovicích


Branky


0

Souboj dvou týmů ze spodku tabulky byl k vidění v Hartvíkovicích. Domácím se bodovat nepodařilo a zůstávají na posledním místě tabulky. Kněžice jsou čtvrté od konce, ale vyrovnaná tabulka předpokládá ještě velmi tvrdé boje o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jan Pejchal poslal hosty do vedení

Hosté byli od úvodu utkání aktivnější, ale jejich první dvě velké příležitosti na změnu skóre dokázal vychytat domácí brankář Petr Chalupa. Domácí hráči kupili velké množství chyb, přesto nakonec mohli jít do vedení právě oni, jenže po nahrávce Hadraby domácí kapitán Michal Kopuletý nastřelil pouze hostujícího gólmana Lukáše Kourka. Právě Kourek stál u zrodu první gólové situace v utkání, kdy v 32. minutě chytil centr z rohového kopu, neotálel s rozehrávkou a z rychlého brejku se prosadil Jan Pejchal - 0:1. V závěru první půle ještě domácího brankáře Chalupu zachránila tyč. Do šaten tedy odcházeli hosté s jednobrankovým náskokem.

Hosté si již tři body pohlídali

Domácí vstoupili do druhé půle s touhou utkání minimálně vyrovnat, jejich snahy ovšem zbrzdila další hrubá chyba, po níž na 0:2 zvýšil hostující František Krupica. V 70. minutě vykřesal pro domácí naději na zvrat v utkání střídající David Outulný - 1:2. Veškeré další snahy na zisk bodů ovšem zmrazil další střídající hráč Dominik Horký, který v přerušené hře zbytečně strčil do protihráče a musel se jít sprchovat. Do konce zápasu si již hosté velice důležité tři body pohlídali.

V předehrávaném 14. kola čeká Hartvíkovice další domácí zápas o šest bodů s předposledním Křovím. Hráči Kněžic zajíždějí na půdu třetího Moravce.



Ohlasy k zápasu


TJ Hartvíkovice
Luděk Hadraba - trenér: Prohráli jsme zaslouženě. Doléhají na nás předešlé sezony, ve kterých jsme si zvykli na výhry. Jsme v útlumu a musíme se z toho dostat.




Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - M. Malý [-] (46. D. Horký [-] ) , M. Moczár [-] (82. P. Vlk [-] ) , M. Sýkora [-] , J. Sýkora [-] - V. Rous [-] (46. D. Outulný [-] ) , D. Kopuletý [-] , M. Kopuletý [-] , M. Outulný [-] - M. Kafka [-] , R. Hadraba [-]

TJ Sokol Kněžice
L. Kourek [-] - L. Zelenka [-] , J. Kříž [-] , P. Svoboda [-] , O. Jurka [-] - D. Krajcr [-] , D. Sobotka [-] , J. Uher [-] , D. Vlček [-] (65. D. Salák [-] ) - F. Krupica [-] , J. Pejchal [-]

ŽK: 5. J. Sýkora , 40. M. Kopuletý , 55. M. Sýkora , 58. D. Kopuletý , 72. M. Outulný - 6. L. Zelenka , 65. O. Jurka , 84. J. Uher . ČK: 82. D. Horký .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - DVOŘÁK Jiří, FABEŠ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.