Nedvědice si odváží všechny body z Kněžic


Branky


0

V utkání dvou celků ze spodní poloviny tabulky se dostali do vedení hosté zásluhou kapitána Michala Havlíčka. Stejný hráč po obrátce zvýšil na 0:2. Domácí se již zmohli pouze na kontaktní branku, kterou vstřelil pět minut před koncem David Sobotka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Michal Havlíček poslal hosty do vedení gólem do šatny

V rámci dvanáctého kola přijeli do Kněžic fotbalisté Nedvědice. V důležitém souboji dvou celků ze spodní poloviny tabulky se obě družstva od úvodního hvizdu soustředili spíše na svoji defenzivní činnost a hrozili z protiútoků. Hostující hráči byli přesto v úvodu zápasu aktivnější. Skóre se poprvé měnilo až těsně před odchodem do šaten. Tečovaná střela hostujícího Michala Havlíčka přesně zapadla za záda domácího brankáře Lukáše Kourka. Do šaten na poločasovou přestávku tedy odcházeli spokojenější hráči hostů.

Hosté si již body nenechali vzít

Druhý poločas představoval tvrdý boj o každý míč ztížený velkou zimou a těžkým terénem. Domácí se svému soupeři ve hře vyrovnali a vytvořili si několik nebezpečných závarů ve vápně hostí. Po deseti minutách hry se hostujícího celku podařilo vstřelit druhou branku utkání a tím došlo k uklidnění jejich hry. Šťastným střelcem byl opět Michal Havliček, který tedy v 55. minutě upravil skóre na 0:2. Hosté si i poté dokázali vypracovat několik nadějných příležitostí, ale skóre se měnilo až pět minut před koncem hrací doby. Na rozdíl jedné branky snížil důrazný David Sobotka - 1:2. Na víc se již domácí v utkání nezmohli a tak se mohli hosté radovat z důležitých tří bodů.



Ohlasy k zápasu



SK Pernštejn Nedvědice
Radek Šikola - trenér: V prvním poločase jsme byli aktivnější a zaslouženě šli do vedení. Druhá branka Michala Havlíčka nás poté uklidnila. Poté jsme několik šancí neproměnili a i přes snížení domácích jsme utkání dovedli do vítězného konce. Hráčem utkání se stal zaslouženě Michal Havlíček.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: NECHVÁTAL Tomáš - NENADÁL Pavel, KARLÍK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.